Szép!

Horváth Éva szépségét támadják a netezők

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.08.01.

Az anyuka legutóbbi képe körül nagy lett a felhajtás, ugyanis azt hiszik a rajongók, hogy retusál, vagy plasztikáztat. Horváth Éva szépségét a rajongói védték meg.

Horváth Éva az egykori szépségkirálynő még két gyermek után is csak úgy ragyog a fotóin, amiket megoszt a közösségi oldalán, azonban nem minden követője gondolja így. Nemrég megosztott magáról egy fotót az anyuka, amit az internet népe elkezdett kivesézni, és néhányan azzal vádolják a szépségkirálynőt, hogy szépítő effektusokkal rontja a természetes báját.

293A3574
Horváth Éva
Horváth Éva fiatalon is szép volt, ragyogása pedig semmit sem kopott két gyermek után, sőt (Fotó: Szabolcs László)

Mi történt Horváth Éva arcával?

Sokan megkérdőjelezték az interneten, hogy az egykori szépségkirálynő arcával pontosan mi is történhetett. Arra gyanakodnak a rajongók, hogy vagy szépítő effektek, vagy a plasztikai beavatkozások alakíthatták át a modell anyuka arcát:

Akarom hinni, hogy csupán a faceapp csúszott félre, és nem a töltések tették ezt az arcával.

– Régen olyan szép nő volt, és itt most nem arra gondolok, hogy megöregedett, hanem az arcvonásaira, amik mostanra teljesen eltűntek. Valaki látta mostanában élőben? – tette fel a kérdést egy internetező, amire rengeteg válasz érkezett, akik inkább megvédték, mintsem támadták az anyukát.

293A3546 Horváth Éva
Megvédték a szépségkirálynőt a netezők (Fotó: Szabolcs László)

Megvédték a szépségkirálynőt

A netezők nagyon is jól tudják, hogy Éva mennyire szép. Nem véletlen, hogy sokan a védelmére siettek, ugyanis az anyuka a mai napig nagyszerű formában van:

Szerintem rosszak a fényviszonyok

– írja egy kommentelő.

Senki sem fiatalodik… Ne sápadj – utalt egy rajongó az anyuka korára.

Ezen a subon minden 30 év alatti nő azt hiszi, hogy soha nem lesz idősebb. Azt hiszik az élet legnagyobb tragédiája, hogy ráncos, vagy kicsit lögyibb a bőröd. Elárulom, az a tragédia, ha ezt nem élheted meg

– jegyezte meg a modell egy másik hozzászóló, aki szerint az értékek 30 fölött máshova tolódnak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek