LOVAG

Hunyadi Donatella: Zenésszel soha nem kezdenék

Bors

Létrehozva: 2024.08.04.

Közismerten jó a kapcsolata édesanyjával, aki egyedülálló szülőként nevelte, de voltak és vannak emberek az életében, akik betöltik a férfiminta szerepét.

A fiatal és tehetséges énekesnőt az édesanyja, Kiszel Tünde nevelte fel, a testvére – Donatella keresztanyja – támogatásával.

– Az a természetes, hogy úgy nősz föl, hogy jelen van édesanyád és édesapád. Nálam ez nem így alakult, de nem szenvedtem hiányt semmiben, nem hordozok sebeket amiatt, hogy nem volt egy állandó férfikép előttem. Büszke vagyok rá, hogy erős nők neveltek fel – kezdte az énekművész a hot! magazinnak.

Hunyadi Donatella:  a bátyjáról beszél és hogy van szerelme, de azt nem árulta el, hogy ki, annyit mondott: civil. BORS
Magánéletéről mesélt Donatella (Fotó: Szabolcs László / hot! magazin)

A családjuk egyik barátja már a születésétől fogva jelen van Donatella életében, ma is sokszor találkoznak. Ő volt az, aki elmesélte neki egy férfi szemszögéből, hogy mennyire más a két nem, és mire kell figyelnie – ennek a lány a későbbiekben bizony nagy hasznát vette.

Általános és középiskolában inkább a fiúk társaságát kerestem, mert sokkal jobban éreztem magam abban a nyersen őszinte környezetben, amelyben a fiúk élik az életüket 

– mesélte.

Donatellának még egy éve van hátra az egyetemből, miközben folyamatosan fellépései vannak. A nyáron is színpadra áll egy nagyzenekari esten a Margitszigeten és a borsi Rákóczi-kastélyban is, de egész évben rengeteget szerepel. Sokat fektet a szakmai életébe, és ezt ellensúlyozza egy újabb férfi: a féltestvére, a nála idősebb Laci.

– Rengeteget beszélgettünk életem során, és megtanultam tőle, hogy túl sokat feszengek, és arra kell gondolnom, hogy minden úgy történik, ahogy történnie kell. Volt olyan, hogy megjelent rólam egy nem túl kedves cikk, és ő felhívott, hogy megnyugtasson, mert gondolta, hogy rosszul érintett.

Udvarlók

Ezek után felmerül a kérdés, hogy milyen férfit képzel el maga mellé.

Leszögeztem magamban, hogy zenésszel soha nem kezdenék

 – nevetett Donatella. – Persze lehet, hogy később még változik a véleményem, ha találok valakit, akiben megvan az, ami számomra fontos. Az őszinteség, a becsületesség, a kölcsönös tisztelet és a hűség az elsődlegesek, meg persze az, hogy meglegyen a kémia – mondta határozottan.

Ami azt illeti, van ilyen szerencsés „civil” az életében. Arra a kérdésre, hogy tervez-e kettesben nyaralni valakivel, a lány csak egy sejtelmes mosollyal reagált.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek