az idő halad

Igazi férfi: így néz ki Tom Cruise és Nicole Kidman fia

Létrehozva: 2024.08.20.

Hihetetlen, micsoda férfi lett a kisfiúból.

A sztárcsemete ritkán oszt meg fotót közösségi oldalain, de most kivételt tett. Tom Cruise és Nicole Kidman fia, Connor Cruise Instagramon engedett bepillantást az életébe - írja a Life.

Tom Cruise és Nicole Kidman fia, Connor Cruise meglehetősen visszahúzódó életet él annak ellenére, hogy két hatalmas szupersztár örökbefogadott gyereke. Ritkán enged bepillantást a hétköznapjaiba, de most megtette. Egy közeli barátja születésnapja alkalmából osztott meg fotót az Instagram-sztorijában.

Tom Cruise és Nicole Kidman fia, Connor Cruise bepillantást engedett az életébe

Connor Cruise egy jó barátja születésnapját ünnepelte szombaton, ennek alkalmából kivételesen közzétett egy fotót Instagam-sztorijában. Ritka bepillantást engedett az életébe a sztárcsemete, aki meglehetősen visszafogottan éli az életét, már ami a nyilvános szerepléseket illeti. A felvételen egy barátját öleli éppen át, miközben felfelé tartott hüvelykujjával azt jelzi, nagyon jól érzi magát.

Tom Cruise és Nicole Kidman fia, Connor Cruise
Tom Cruise és Nicole Kidman fia, Connor Cruise
Forrás: Instagram/Connor Cruise

Connor ritkán posztol a közösségi médiában, legutóbb 2023 áprilisában osztott meg egy fotót a floridai Pelican Golf Clubból, de az elmúlt hónapokban néhány nyilvános szereplést is vállalt híres édesapjával. Tom Crusie és Connor júniusban Londonban apa-fia programot tartottak. 

Tom és Nicole, akik 1990 és 2001 között voltak házasok, 1992-ben örökbe fogadták Isabellát és 1995-ben Connort. A szakításuk után Isabella és Connor úgy döntöttek, hogy Los Angelesben maradnak Tommal, míg a Nicole visszaköltözött Ausztráliába.

Bár az egykori pár tiszteletben tartotta a gyerekeik döntését, hogy visszafogottan élnek, Kidman 2018-ban az ausztrál Who magazinnak adott interjújában nyíltan beszélt a kettejükkel való kapcsolatáról: „Nagyon zárkózott vagyok mindezzel kapcsolatban. Meg kell védenem ezeket a kapcsolatokat. 150 százalékig tudom, hogy feladnám az életemet a gyerekeimért" - mondta. A színésznő megjegyezte, hogy a gyerekei az apjuk nyomdokaiba léptek, és szcientológusok lettek, míg ő a '90-es években kilépett az egyházból. 

Képesek meghozni a saját döntéseiket. Úgy döntöttek, hogy szcientológusok lesznek, és anyaként az a dolgom, hogy szeressem őket

 - magyarázta, hozzátéve, hogy „rendelkezésre áll", hogy „mindig feltétel nélküli szeretetet nyújtson" a gyerekeinek.

Connor 2019-ben feleségül vette olasz származású barátnőjét, Silvia Zanchit, amely esküvőn állítólag Nicole Kidman nem vehetett részt tekintve, hogy ő nem a Szcientológia Egyház tagja. Connor jelenleg Floridában él, és habár a hírességek gyermekeként nőtt fel, igyekszik távol maradni a reflektorfénytől, és inkább a saját érdeklődési területeire koncentrál.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek