Válás

Kitálaltak Jennifer Lopez barátai a válást követően: elegük van az énekesnőből

H. A.

Létrehozva: 2024.08.21.

Szerintük itt az ideje, hogy végre magába nézzen!

Hosszú, hetekig tartó huzavona és találgatásokat követően vált teljesen bizonyossá, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága véget ért: az énekesnő augusztus 20-án beadta a válókeresetet a bíróságon. A különválás időpontjának Jennifer Lopez április 26-át nevezte meg, mialatt a páros már június óta nem jelent meg együtt a nyilvánosság előtt, amivel csak tovább tüzelték a róluk szóló pletykákat.

Jennifer Lopez  Ben Affleck
Véget ért Ben Affleck és Jennifer Lopez házassága / Fotó: MICHAEL TRAN

A válás megerősítését követően előálltak az énekesnő barátai, akiknek mostanra lett elegük a díva kaotikus szerelmi életéből: J. Lo ugyanis ezzel a mostanival együtt már a negyedik alkalommal válik el, a barátok pedig arra jutottak, eljött az ideje annak, hogy az énekesnő végre magába nézzen.

Négy sikertelen házasság után a barátai úgy érzik, magába kellene néznie, és önmagára kéne összpontosítania ahelyett, hogy mások mit várnak el tőle, és végre rájönnie, ki is ő és mit akar a jövőtől

– súgta meg egy bennfentes a Mirrornak.

Jennifer Lopez negyedszer válik

Jennifer Lopez és Ben Affleck először 2002-ben kezdett el randevúzni egymással, majd az eljegyzést követően, 2004-ben szakítottak. 17 év és több sikertelen házasság után melegítették fel ismét a viszonyukat, és 2022-ben összeházasodtak. Az énekesnő korábban háromszor állt oltár elé: előbb Ojani Noa, majd Cris Judd és Marc Anthony felesége is volt. Eközben Ben Affleck 2004-ben kezdett randizni Jennifer Garner színésznővel, akivel 2005-ben házasodtak össze, majd nem sokkal a 10. házassági évfordulójuk után bejelentették, hogy elválnak. J. Lo és Ben Affleck házassága az elmúlt hónapokban szinte folyamatosan közbeszéd tárgyát képezte, ám a páros sem megerősíteni, sem cáfolni nem volt hajlandó a kapcsolatukról szóló pletykákat, egészen addig, míg végül az énekesnő be nem nyújtotta a valókeresetet.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek