Válás

Erre várt mindenki: végre megszólalt a válásról Jennifer Lopez

H. A.

Létrehozva: 2024.08.11.

Az énekesnő szűkszavúan nyilatkozott.

Hónapok óta baljós hírek érkeznek Jennifer Lopez és férje, Ben Affleck kapcsolatáról. A sztárpár – akik még 2022-ben házasodtak össze – az elmúlt hetekben újra és újra összezavarták a rajongóikat, amikor hol viselték, hol nem a jegygyűrűjüket, mostanra azonban szinte biztossá vált, köztük mindennek vége. A színész már egy ideje kiköltözött az énekesnővel közös álomotthonukból, majd új lakhelyet vásárolt, a nyarat pedig egymástól külön töltötték a feleségével: még a házassági évfordulójukon és Jennifer Lopez születésnapján sem találkoztak. A legutóbbi információk szerint ráadásul már el is készültek a válási papírok, csak még nem nyújtották be őket a bíróságra.

Mindennek vége Jennifer Lopez és Ben Affleck között / Fotó: Billy Bennight

A pár egyik tagja sem önt tiszta vizet a pohárba, mindent, amit tudni lehet róluk, az ismerőseik pletykálták el. Nemrég azonban megtört a jég, amikor a TMZ munkatársa, Beverly Hills felfigyelt Lopezre, megszólította és megkérdezte tőle, mi a helyzet a válásukkal.

Abszolút semmi

– felelte szűkszavúan az énekesnő, aki a mai napig hol hordja a gyűrűjét, hol nem. A hét elején például, amikor a lányával, Emme-mel látták Beverly Hillsben, nem viselte. Jennifer egy 68 millió dolláros házat nézett meg akkor, amelynek úgy tudni, a megvásárlását fontolgatja – írja a Life.hu.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek