Ennyi volt

Itt a vége: Jennifer Lopez beadta a válókeresetet – beszédes, milyen időpontot választott

Létrehozva: 2024.08.21.

Ennyi volt, immár a bíróság kezében a sztárpár sorsa. Ben Affleck és Jennifer Lopez válásáról számos részlet derült ki az iratokból.

Itt a vége: hosszas huzavona és folyamatos találgatások után immár biztossá vált, hogy menthetetlen Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága, ugyanis az énekesnő augusztus 20-án beadta a bíróságra a válókeresetet. Mint ismert, a pár még a kétezres évek legelején jött össze, akkor eljegyzésig jutottak, hogy aztán szétmenjenek. Aztán két évtizeddel később felmelegítették a káposztát, és egy darabig úgy tűnt, ennél jobban nem is dönthettek volna. A sztárpárt mintha egymásnak teremtette volna a sors is, második kapcsolatuk 2022-ben esküvővel folytatódott. Sajnos azonban nem tartott sokáig a boldogság, és már jó ideje arról pletykálnak, hogy borzasztó a helyzet köztük. Noha egyes jelek arra utaltak, hogy talán még menthetik a menthetőt, sőt, akadtak híresztelések, mely szerint ez az egész viszály csak egy ügyes reklámfogás, mára bebizonyosodott, mi lesz a házasságuk vége: válás.

Jennifer Lopez  Ben Affleck
Ben Affleck és Jennifer Lopez között hivatalosan is vége mindennek  Fotó: MICHAEL TRAN

Mi derült ki a Jennifer Lopez által benyújtott iratokból?

A TMZ jelentése szerint jó pár érdekes részlet is kiderült a válókeresetből. Kezdjük rögtön azzal, hogy J.Lo aligha véletlenül választotta az augusztus 20-ai dátumot a papírok benyújtására: ugyan 2022. július 16-án házasodtak össze Las Vegasban, az augusztus 20. is jelentős dátum számukra, ekkor tartottak ugyanis épp két évvel ezelőtt egy nagyobb, tradicionálisabb esküvői szertartást Georgiában. Azaz kétségtelenül beszédes, melyik nap mellett döntött az énekesnő, aki saját maga, ügyvéd nélkül jegyzi az iratot.

És akkor a részletek! Lopez ez év április 26-át jelölte meg szakításuk időpontjának. A dokumentumból kiderül: nem kötöttek házassági szerződést, azaz minden közös vagyonnak minősül, amit az elmúlt két évben kerestek. Ez azért igen furcsa, tekintve, hogy ez volt J.Lo negyedik, Affleck második házassága. Lopez nem kér házastársi tartásdíjat, ám azt kéri a bíróságtól, hogy ezt Ben Affleck se kaphassa meg. Közös gyermekük nincs, így a dolog ezen része egyszerű lesz, ám a vagyonról meg kell egyezniük.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek