rémálom

Azonnal meg kellett műteni Katalin hercegnőt: a fején is daganatot találtak

Létrehozva: 2024.08.03.

Szörnyű hírek derültek ki.

Nem idén volt a walesi hercegné első műtétje. Mint kiderült, Katalin hercegné korábban sürgősségi operáción esett át, miután talált egy csomót a fején - írja a Life

Katalin hercegné rákkal küzd

Mindenkit sokkolt, amikor az év elején kiderült, hogy Katalin hercegné rákbetegségben szenved. Azóta a walesi hercegné napról napra jobban érzi magát és a bejelentés óta már két alkalommal is megjelent a nyilvánosság előtt. Nemrég kiderült, hogy korábban már átesett egy sürgősségi műtéten, amikor daganatot találtak a fején.

Katalin hercegné csomót talált a fején

A walesi hercegné középiskolás volt, amikor egy csomót vett észre a feje bal oldalán, közvetlenül a hajvonala alatt. Az iskola azonnal szólt a szülőknek, akik azonnal kórházba vitték, ahol sürgősségi műtét keretein belül eltávolították a daganatot a fejéről. A királyi palota korábban egy közleményt is kiadott a heggel kapcsolatban, azt írták a "heg egy gyermekkori műtéthez kapcsolódik". Ezzel akarták megelőzni, hogy rosszindulatú pletykák terjedjenek azután, hogy egyre többen szúrták ki a műtét nyomát.

Katalin hercegné szabadságra megy

A hercegné már fél éve visszavonult a nyilvánosságtól betegsége miatt, és augusztus 4-től várhatóan csatlakozik Vilmos herceghez és három gyerekükhöz, György herceghez, Sarolta hercegnőhöz és Lajos herceghez a királyi család augusztusi nyári vakációján Balmoralban. Egy forrás szerint augusztus 4-től a királyi család tagjai szabadságra mennek, ezt az időt pedig együtt szeretnék eltölteni II. Erzsébet királynő kedvenc helyén, Balmoralban. A bennfentes szerint a vakáción ott lesz Anna hercegnő és a férje, Mike és Zara Tindall és gyermekeik. András herceg és lányai is meghívást kaptak néhány összejövetelre, de úgy tudni, hogy ők nem a Balmoral birtokon fognak megszállni.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek