Búcsú

Kettős gyász törte össze Bochkor Gábor szívét: „Nagyon fog hiányozni”

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.08.12.

A népszerű rádiós megrendült, mikor megtudta a hírt, de pénteken nem tudott megemlékezni Boros Lajosról. Bochkor Gábor édesanyja temetésén volt épp.

Bochkor Gábor nehéz napokon van túl, ugyanis nemrégiben elvesztette az édesanyját. Aznap meg sem jelent a reggeli műsorában, amire olyan kevésszer van példa, hogy szinte mindenki egyből tudta, hogy valami nincs rendben. Múlt hét csütörtökön Boros Lajos, a rádiós legenda vesztette életét 77 évesen hosszas betegeskedés után, ami szintúgy megrendítette Bochkort, ugyanis sok ideig voltak kollégák.

Bochkor Gábor
Bochkor Gábor édesanyja temetése miatt nem tudott élőben megemlékezni az elhunyt rádiósról - Fotó: TV2

Nem tudott elbúcsúzni

Bochkor még csütörtökön megosztott egy szívhez szóló bejegyzést barátja és egykori kollégája halálhíre után. A többi műsorvezető ugyan pénteken elbúcsúzott a rádióstól élő adásban, de Bochkor nem: mint kiderült, édesanyja temetésén vett részt. 

Az volt az oka, hogy pénteken volt édesanyám temetése. Ezért nem voltam jelen, ezt nem akartuk előre mondani

 – mondta élő adásban Bochkor, aki nosztalgiázással búcsúzott Lajostól.

Televíziós műsort is vezettek együtt a TV2-őn
Bochkor Gábor nosztalgiázással emlékezett meg egykori kollágájáról - Fotó: Schumy Csaba

Bochkor Gábor Boros Lajosról nosztalgiázott

A rádióst váratlanul érte a hír, miszerint az egykori műsorvezetőtársa elhunyt, ráadásul kifejezetten nehéz időszak ez számára édesanyja elvesztése miatt is. Bocsi elárulta, nosztalgiázással emlékeztek meg Boros Lajosról a hétvégén szerkesztőtársával.

Határozottan megdöbbentett a hír, csak most az én gyászom valahol máshol van. Nagyon fog hiányozni. Vogci tegnap nálam aludt és rengeteget nosztalgiáztunk, mi így emlékeztünk meg – jegyezte meg a népszerű rádiós.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek