Királyi család

Kiderült Sarolta hercegnő titka: átlagos akar lenni, így ismerik az iskolában

Bors

Létrehozva: 2024.08.05.

Barátai nem hercegnőnek szólítják, és édesapjától is különleges becenevet kapott.

Sarolta hercegnő próbál átlagos diák lenni, éppen ezért iskolájában, a berkshire-i Lambrook Schoolban a tanárai és a társai nem is így szólítják.

The King, Charles III, and Members of the Royal Family Attend Trooping the Colour
Mindenki másképp szólítja a gyerekeket! (Fotó: Northfoto)

Sarolta neve hivatalosan Sarolta Erzsébet Diána, a hivatalos titulusa pedig Ő királyi fensége Sarolta cambridge-i hercegnő. Ezzel a névvel azonban nem lenne könnyű a beilleszkedés, ezért az iskolában Charlotte Cambridge néven ismerik. Testvére esetében is hasonló a helyzet, György herceg a György Cambridge nevet viseli.

További érdekesség, hogy a kis Saroltát Vilmos herceg állítólag Mignonettenek becézi, a francia szó azt jelenti, hogy "kicsi, édes és finom" vagy "aranyos" - írja a Mirror. Ez meglehetősen különbözik attól a becenévtől, amit Katalin hercegné adott lányának, ő ugyanis Lottienak szólítja.

Vilmos és Katalin modern szellemben nevelik gyermekeiket, azt szeretnék, ha a lehető legnormálisabb életük lenne és élveznék a gyerekkor minden pillanatát. Bár György a trónörökös, azt is mindig tudatják a kisebbekkel, hogy ők ugyanolyan fontosak. A hírek szerint mindent megtesznek, hogy a kicsik ne jussanak Harry herceg sorsára, és ne érezzék magukat "tartalékosnak", ezért arra buzdítják őket, hogy az iskolán kívül is vegyenek részt minél több foglalkozáson és találják meg, miben jók igazán!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek