Békétlenség

A királyi család tovább háborúzik: Vilmos nem békül!

Létrehozva: 2024.08.07.

A brit trónörökös nem engedi a felesége közelébe Harryéket. Pedig Vilmos herceg öccsének nagy szüksége lenne most a bátyja tanácsaira, mivel a pletykák szerint válságba került a házassága - a királyi család romokban.

Paul Burrell királyi ex­ko­mor­nyik szerint Vilmos herceg tudatosan tartja távol Meghan Markle-tól és Harry hercegtől a feleségét, hogy ne idegesítsék a rákbeteg Katalint. Burrell szerint nincs esély arra, hogy a testvérek kibéküljenek, a királyi család tagjai továbbra is háborúban állnak egymással.

Vilmos és Harry herceg a királyi család Hot feltöltés
A királyi család már talán sosem lesz egységes - Fotó: Northfoto / hot! magazin

Az Adelaide Cottage ajtaja bezárult Meghan és Harry előtt – állította a Closernek a családot 21 éven át szolgáló Burrell, akinek a szavait a hot! magazin is idézte. – Vilmos úgy érzi, többé nem bízhat meg a sógornője által „megrontott” öccsében.

A királyi család tagjai makacs emberek

A két házaspár kapcsolata az elmúlt években egyre feszültebb lett, miután Meghan és Harry különféle fórumokon számos gyalázkodó, becsmérlő kijelentést tettek Vilmosékra és a királyi családra. Idén májusban Harry Angliába látogatott, és szerette volna látni az apját és a bátyját, ám ők – elfoglaltságaikra hivatkozva – kitértek a privát találkozó elől. A visszautasítás szíven ütötte Harryt, aki egyre jobban vágyik vissza a szülőhazájába, ahonnan amerikai felesége kiszakította. Harry és Meghan jelenleg is Kaliforniában élnek az ötéves Archie-val és a hároméves Lilibettel, miután 2020-ban lemondtak a királyi tisztségeikről. A fivérek és a sógornők közötti, valaha mesébe illően szeretetteli viszony mára teljesen elmérgesedett.
A walesi herceg pokolian makacs, ha a családjáról van szó – állította Jen­nie Bond, a BBC korábbi királyi tudósítója a Fabulousnak. – Még sosem óvta így a feleségét és a gyermekeit, mint most, mindig az ő jólétüket helyezi előtérbe. Gyakran a nehéz idők teszik még erősebbé a házasságot; Harry és Me­ghan tanulhatnának tőlük!

Meg vannak számlálva Harryék napjai?

Ám a sussexiek nem tanulnak semmiből, és egyre nő a feszültség közöttük. Az, hogy Harry nemrég a jegygyűrűje nélkül volt látható egy fotón, aminek láttán Meghan könnyekben tört ki, még súlyosabb helyzetet mutat, mint hittük.
Ez a lépés csak újabb táptalajt adott a találgatásoknak, miszerint a sussexiek házassága egy cérnaszálon függ – állította egy bennfentes az In Touchnak. – Azóta küzdenek, hogy az Egyesült Államokba költöztek. Folyamatosan nehézségekkel találkoznak. 

Most jó lenne, ha megmaradt volna a szeretet a hajdani Nagy Négyes tagjai között, és Meghan megbeszélhetné minden gondját-baját Katalinnal, Harry pedig Vilmossal.

De ennek lőttek! Harry szörnyen unatkozik a felesége mellett, és egyre jobban hiányolja a sráckori haverjait. Királyi történészek jóslata szerint egy-két éven belül végleg visszatér Nagy-Britanniába, méghozzá egyedül.

Gyökértelenség

64 éves tradícióval szakított Harry és Meghan! Szemfüles rajongók látták meg a honlapjukon, hogy Archie Harrison és Lilibet Diana már nem Mount­bat­ten-­Wind­sor, hanem Sus­sex vezetéknévvel szerepelnek. Ezzel a húzással még távolabb kerültek attól, hogy kibéküljenek királyi rokonaikkal.

Archie-ra és Lilibetre súlyos hatással lehet a jövőben az, hogy alig vagy egyáltalán nem ismerik a gyökereiket – mondta Jennie Bond. – Archie csak egy-két alkalommal látta a nagyapját, Károlyt és a nagybátyját, Vilmost, Lilibetnek pedig nincsenek is emlékei az apja családjáról.

 

A legfrissebb hot! magazinban számos exkluzív sztársztorit olvashat - Forrás: hot! magazin

Eltérő jövőkép

Amint Vilmos lesz Anglia királya, az idősebb fia, György trón­örökössé és egyúttal dolgozó királyi családtaggá válik. Az apjuk azt szeretné, ha Sarolta és Lajos inkább a saját útjukat járnák, de minden előjoggal, amelyek őket is megilletik.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek