Gyermeknevelés

Kivel fürödhet a gyerek? Vitaindító posztot tett közzé Kulcsár Edina, forrnak az indulatok

Bors

Létrehozva: 2024.08.05.

Az egykori szépségkirálynő arról kérdezte követői véleményét, szerintük rendben van-e, ha az apuka a kislányával fürdik.

Instagram-oldalán tett fel egy megosztó kérdést Kulcsár Edina. A sztáranyuka nem árulta el, náluk mi a helyzet otthon, de arra volt kíváncsi, követői szerint helyénvaló-e, ha egy ovis kislány együtt fürdik az apukájával.

hot feltöltés kulcsár edina és G.W.M.
A kismama szokatlan kérdést tett fel. (Fotó: Markovics Gábor / hot magazin)

Szerintetek helyénvaló? Ha igen, akkor a gyerek maximum hány éves koráig megengedett? Más a helyzet, ha apuka a fiával fürdik és ha anyuka a lányával?

- érdeklődött a celeb, hozzátéve, hogy pár hete hallott egy történetet és azóta nagyon foglalkoztatja ez a kérdést. Bár elmondása szerint nem vitaindításnak szánta a posztot, meglehetősen különbözőek a vélemények!

Szerintem nem normális dolog, nálunk is most lesz ovis 3 éves a kislány, kíváncsiskodik folyton, de apukája nem pucérkodik előtte. Én sem fürdök vele, bár azt mondom, anyával még talán csak-csak oké lenne, de higiéniás szempontból szerintem ezt nem muszáj erőltetni

- fejtette ki a véleményét egy hozzászóló, akivel azonban nem mindenki értett egyet.

És arra nem gondoltál, hogy ha például észrevesz a testén egy elváltozást, nem mer nektek szólni, mert tabu nálatok a pucérkodás. Az normális? Sőt, ilyenkor sokkal gátlásosabbak az ilyen neveltetésben felnövők, ami kihathat a párkapcsolati életére is, illetve még egy orvos előtt is komoly feszültség érzetet kelthet benne

- írta le ellenvéleményét egy másik kommentelő. Ha kíváncsi vagy a teljes bejegyzésre, ide kattintva nézheted meg!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek