Balaton

Kőgazdag Metta fertőzésveszély miatt nem tudott a Balatonba menni

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.08.19.

A Kőgazdag Fiatalok szereplője ráadásul még mások szemetét is összeszedte, mert azt érzi, meggyalázták a környezetét. Dulin Metta mélységesen fel van háborodva.

Dulin Metta, a Kőgazdag Fiatalok első évadának oszlopos szereplője köztudottan nagyon sok időt tölt a természetben. Igazi tihanyi lányként sokat kirándul, biciklizik és persze a balaton közelsége is fontos számára. A minap viszont olyannal kellett szembesüljön, ami teljesen kiakasztotta.

Kőgazdag Metta, Dulin Metta
Kőgazdag Metta fertőzésveszély miatt nem tudott a Balatonba menni (Fotó: Dulin Metta)

El akartam menni ma a tihanyi strandra supozni, de nemrég hívott fel anyukám, hogy azt olvasta, lezárták a szabadstrandot, mert E.coli fertőzés veszély van érvényben – kezdte Kőgazdag Metta a Borsnak, aki teljesen meglepődött, hogy ürülék miatt van fertőzés veszély érvényben.

Először el sem akartam inni, hogy ez igaz

– szögezte le Metta, aki így végül kirándulni ment.

Metta
Dulin Metta túrája sem sikerült fényesen, miután nem tudott a Balatonban fürdeni (Fotó: Polyák Attila)

Elborzasztotta, ami a kiránduláson fogadta

A tehetős celebnő nagy túrás, azonban a mai sétája nem arról szólt, hogy kikapcsolódjon egyik kedvenc útvonalán, hanem azt kellett végig szemlélnie, hogyan gyalázták meg azt.

Így végül nem mentem a vízbe, tehát elmentem egyet kirándulni. Az őrtorony fele mentem, ahol borzalmasan sok szemét fogadott és rájöttem arra, hogy mennyire mélységesem szégyellem magam az összes szemetelő nevében, mert nem ezt érdemelné a természet – nyomatékosítja Metta, aki egészen érdekes dolgokat talált eldobálva.

Csipszes zacskók, sörös üvegek, tamponok, betétek, törlőkendők és még sorolhatnám – osztotta meg a balatoni lány, aki ezt már nem tudta tétlenül végig nézni.

Dulin Metta maga szedte össze mások szemetet (Fotó: Dulin Metta)

Dulin Metta összeszedte a szemetet

A tehetős reality sztár annyira nem bírta szeretett környezetének lerombolt látványát, hogy azonnal tennie kellett valamit:

Egy természetvédelmi területről beszélünk. Nem bírtam ki, hogy ne kezdjem el összeszedni a szemetet, mert borzalmas látvány volt – szögezte le Metta, aki szerint, mi magunk romboljuk le ezt a csodás világot, ami körbevesz minket.

Ez bicskanyitogató számomra és szerintem sokan magukba nézhetnének, hogy mit tesznek ezzel a gyönyörű világgal – mondta a celeb.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek