EMLÉK

Őszintén vallott papája elvesztéséről Kőgazdag Metta

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.08.04.

A reality sztár egy motoros túrára indul, de szigorúan mint csak utas, és erre nyomós indoka van. Kőgazdag Metta nehéz, de őszinte vallomást tett papája haláláról és az apukájának tett ígéretről.

Kőgazdag Metta igazán rákapott a horvátországi nyaralásokra, pedig állítása szerint idén volt csak először életében dél-nyugati szomszédunknál. A Kőgazdag Fiatalok tehetős celebnője már kétszer is volt idén Horvátországban, de kiderült, harmadszor is vissza fog menni, ráadásul még ebben az évben.

Kőgazdag Metta
Kőgazdag Metta motoros túrára készül (Fotó: Dulin Metta)

Tragédia a családban

A horvátországi nyaralásom során annyira megfogtak az ország dimbes-dombos tájai, a csodás partszakaszok és a hely természeti kincsei, hogy tervezek visszamenni egy motoros túrára egy kis társasággal – kezdte a Borsnak Metta, aki nem fog motort vezetni, de ez nem véletlen.

A motort nem én fogom vezetni, csak utas leszek, tehát majd kapaszkodni fogok hátul, de szerintem így is nagyon élvezetes lesz a kanyargás – mondta a TV2 reality sztárja, aki nem fél a motorozástól.

Abszolút nem félek a motorokon. Számomra a sebesség egy nagy szenvedély 

– jegyezte meg Metta, akit egy tragédia miatt tiltott mindig a motorozástól édesapja.

Kőgazdag Metta
Kőgazdag Metta egy szörnyű tragédia miatt lett eltiltva a motorozástól - Fotó: Dulin Metta

Kőgazdag Metta ezért nem vezethet motort

A tehetős celeb nem motorozhatott szülői nyomás miatt, ugyanis egy szörnyű tragédia érte Metta családját.

Mindig is nagyon szerettem volna motorozni, csak nekem az édesapámnak az apukája, tehát az én nagypapám egy motorbalesetben vesztette el az életét. Ezért apukám egész életemben tiltott engem a motorozástól – osztotta meg papájának tragédiáját az ismert celebnő.

Soha nem fejezte be a jogsit

Metta ugyan közel volt, hogy megszerezze a motoros jogosítványt, viszont egy újabb sorscsapás követően mégis csak abbahagyta.

A szenvedélyem a sebesség iránt ugyan megmaradt, de édesapám kérésére soha nem fejeztem be a motoros jogosítványomat. Elkezdtem, de mivel édesapám elhunyt, így megszólalt a lelkiismeretem és nem fejeztem be – mondta a tehetős celeb.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek