Utazás

Hoppá! Elszólta magát Kollányi Zsuzsi? Újra rátalált a szerelem?

Prac Lee

Létrehozva: 2024.08.05.

Eddig titokzatoskodott, most elszólhatta magát a párkapcsolatáról a népszerű énekesnő. Kollányi Zsuzsi nem egyedül utazott a különleges országba…

Kollányi Zsuzsi nagyon védi a magánéletét, ám most beszédes elszólása volt. Rátalált a szerelem?

kollányi zsuzsi
Kollányi Zsuzsi titkos párkapcsolatról vallott? (Fotó: Szabolcs László)

„A barátom részéről..."

Az énekesnő a forró magyarországi nyárból a hűvös Izlandra utazott néhány hete. A különleges élményről a Mokkában mesélt, ahol elárulta, gyermekei nélkül, „barátjával” utazott a szigetországba… A műsorvezető, Orosz Barbara arról kérdezte, mennyire volt eltervezett vagy spontán a program ott?

Részemről a nagy része sodródás volt. A barátom részéről a nagy része előre eltervezettség. De szerintem ez a köztünk fennálló személyiségeltérésekből adódik…

– fogalmazott zavarában kissé nevetgélve Zsuzsi, majd az adás további részében feltűnően nem esett több szó a titokzatos útitársról, ami arra utalhat, hogy egy olyan párkapcsolatról van szó, aminek egyelőre nem szeretne nagy hírverést az énekesnő.

Kollányi Zsuzsi párkapcsolati szinten nehéz éveken van túl

Párkapcsolati téren igencsak nehéz időszakon van túl Kollányi Zsuzsi. 2023 tavaszán jelentette be válását férjével, akivel hét év kapcsolat és három közös gyermek, Bence, Bálint és Bogdán születése után döntöttek amellett, hogy külön utakon folytatják. Nem sokkal később Zsuzsi új párt mutatott be a nyilvánosságnak, Bóza Roland sztárséfet. Bár úgy tűnt, nagy a szerelem, valójában sok elfoglaltsággal járó karrierjük miatt nagyon kevés idejük volt egymásra, egy alkalommal úgy fogalmaztak, hogy lényegében „távkapcsolatban” élnek. Néhány hónappal később már a szakításukról lehetett olvasni.

„Nem érzem azt, hogy ne lennék szerethető"

A hot! magazinnak év elején arról beszélt a csinos énekesnő, hogy magabiztos szingliként vág bele az évbe.

Az elmúlt húsz évem legnehezebb időszaka volt a tavalyi év. Nagyon sok változás volt benne, főleg a mentális vetületeket illetően. Sok felismeréssel, lezárással és önmagammal kapcsolatos újraindulással telt az elmúlt időszak – fogalmazott. – Most először nem hasonlítom magam senkihez. 

Már nem akarok tetszeni a férfiaknak. Nem érzem azt, hogy többet kellene magamból mutatni vagy adni ahhoz, hogy mások kedveljenek. 

– Nem érzem azt, hogy ne lennék szerethető. Ha valakinek így vagyok jó, ahogy, akkor minden szuper, de ha nem, akkor sem dől össze a világ – fogalmazott még év elején.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek