vadállat

Richter Joci próbálta megnyugtatni Köllő Babettet: kiborult a műsorvezetőnő

Létrehozva: 2024.08.03.

A műsorvezetőnek nem akármilyen élményben volt része, hiszen nemrég egy különleges állatokkal találkozhatott. Köllő Babett megmutatta, melyiktől félt a legjobban.

Köllő Babett Isntagram oldalát elárasztották a safari parkos fotók, ifj. Richter Józseffel ugyanis szoros barátságban vannak, többször is dolgoztak már együtt. Babett meglepte követőit, mert a Richter Safari Parkban járt és nem a legnagyobb, de még csak nem is a legvadabb állat okozott neki problémát.

Köllő Babett
Köllő Babett és lánya könnyedén vette az akadályokat a Richter Safari Parkban (Fotó: Fehér Norbert)

Egy madár fogott ki rajta

A sztáranyuka nagy bátorságáról tett tanúbizonyságot az elmúlt időszakban: volt része zsiráfetetésben, zebrasimogatásban és elefántlovaglásban, arról nem is beszélve, hogy egy óriási lengőtrapézon még a légtornász mutatványokat is begyakorolhatta. Ezek után döbbenetes, de egy struccféleség hozta rá a frászt. Legfrissebb videójában próbálja répával etetni az állatot, de félelmetesnek tartja és aggódik, hogy megcsípi, így hát odadobja neki a zöldséget. A videóban Richter Joci hallhatóan jót mulat a dolgon, meg is jegyzi, hogy ez nem elefánt, hogy elkapja a kaját. Az állat egyébként egy Olga névre hallgató nagymadár, aki Joci szerint a Jurassic Parkból érkezett. 

@kollobabettofficial

Olga ! Az anyádat😂 Na…tőle rettegtem 😂

♬ eredeti hang - Babett Köllő

Különleges kapcsolat

Köllő Babett egyébként Európa legszínvonalasabb cirkuszi műsorának, a Cirkuszok Éjszakájának műsorvezetője volt, idén már másodszor. Ifj. Richter Józseffel 2018 óta ismerik egymást, a ‘Csak show és más semmi’ című műsor kapcsán. Babett korábban a lapunknak adott interjújában elmesélte, hogy régóta lenyűgözi a cirkusz világa, nem véletlenül:

Itt emberfeletti teljesítmények vannak és mivel én magam is nagyon precíz vagyok, ezért az tetszik a legjobban a cirkuszban, hogy minden tűpontosan ki van számolva. Mindennek másodpercre pontosan kell működnie, minden eszköznek a helyén kell lennie és őrületes fegyelem kell az egészhez, hiszen emberéletek múlnak rajta. Egyébként is szeretek úgy dolgozni, hogy minden rendben van körülöttem, hiszen a televíziózás is hasonlít ehhez, de élőben megtapasztalni ezt a fegyelmezettséget, egészen szédületes élmény.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek