Bosszú

"Könyörtelen támadást indított Meghan, csak mert nem ugrálták körbe"

P. Flóra

Létrehozva: 2024.08.15.

Meghan Markle feltételezte, hogy ő lesz az új koronaékszer, ám a valóság csúfosan arcul ütötte.

Meghan Markle és Harry herceg az utóbbi években nem félt elmondani, milyen "szörnyű" életük is volt a királyi család tagjaként. Úton-útfélen arról beszélnek, nyilatkoznak, vagy készítenek róla filmet, hogy ők nem akartak a reflektorfényben lenni és nagyobb támogatást reméltek a királyi családtól.

Fotó: AFP

Egy királyi szakértő legújabb könyvében azt állítja, Meghan könyörtelen támadást indított a királyi család ellen, mert azok szerinte nem megfelelően bántak vele és nem ő lett a "legfontosabb a királyi család tagjai közül".

Küszködésükről senkinek fogalma sem volt, hiszen a királyi család tagjaként folytatott munkájuk során folyton vidámnak mutatkoztak, a külföldi utazásokat szemmel láthatóan élvezték és mindig sikerre is vitték. Nem lehetett tudni, mi zajlik a zárt ajtók mögött. Amikor bejelentették a távozásukat, mindenki megdöbbent.

Egy év csend után pedig megrázták magukat és elindították a bosszúhadjáratot, amelyet az Oprah Winfreynek adott botrányos interjúval kezdtek. Ebben nem győzték szapulni a családot és hol könnyekkel a szemükben, hol dühvel a hangjukban osztották meg, milyen borzalmakat álltak ki.

Robert Jobson újságíró és író a Katalin, a walesi hercegné: az életrajz című könyvében azt állítja, hogy mivel Meghan úgy érezte, hogy "nem megfelelően fogadták a királyi családba, nem ugrálták körül és csak csekélyke szerepet szántak neki a főszerep helyett", így "nem ejtett foglyokat" a bosszúhadviselés közben. Igyekezett szisztematikusan mindenkit besározni. "Könyörtelen támadást indított a királyi család ellen, mert nem ugrálták körül" - állította a szerző.

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek