Munka

„Közösen meg tudunk majd mindent oldani” – Fontos döntést hozott a várandós magyar énekesnő

Cs.G.

Létrehozva: 2024.08.23.

Az egykori Megasztár felfedezettje már a terhessége alatt is folyamatosan járt fellépni, figyelve arra, hogy ne terhelje túl magát. Patai Anna elárulta, hogy nemcsak az utolsó pillanatig szeretne koncertezni, hanem már korán vissza szeretne térni a munkához, amiben férje teljes mértékben támogatja.

Patai Anna márciusban kürtölte a közösségi oldalán világgá, hogy férjével hatalmas boldogság érte őket, miszerint várandós. A házasok boldogsága azóta határtalan! A 24 éves énekesnő később azt is elárulta, hogy gyermeke fiú lesz, és édesapja után a Bence nevet kapja majd. Persze a fiatal kismama élete nem állt meg azzal, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt, sőt nagyon is aktívan telnek a mindennapjai. 

Patai Anna és férje
Patai Anna párjára mindenben számíthat Fotó: Patai Anna

Hamar vissza szeretne térni a munkához Patai Anna

Anna elmondta a Borsnak, hogy viszonylag hamar szeretne visszatérni a fellépésekhez, hiszen már az adventi időszakra tervezi, hogy újra színpadra áll majd. Persze mindenkit megnyugtatott arról is, hogy ebben férje és családja is támogatja.

Tudatosan készülünk arra, hogy hamar visszatérjek a színpadra. Hála Istennek az én szakmám olyan, ami nem zárja ki, hogy édesanya és énekesnő legyek. Lehetek és leszek is majd, hiszen olyan háttérország van mögöttem, akikre bátran támaszkodhatok. Mert a családunk is igyekszik kivenni a részét mindenből, hogy segítsenek. Férjemre mindig számíthatok és számíthattam rá eddig is, ezért 100%-ban biztos vagyok benne, hogy közösen meg tudunk majd mindent oldani

 – mesélte büszkén mosolyogva Anna, aki azt is hozzátette, hogy párja már terhessége első perceitől leste minden kívánságát.

Nagy vágya, hogy kisfiával együtt álljon színpadon

A fiatal énekesnő már korábban is elmondta, hogy a lehető legtovább szeretne a színpadon állni várandósan. Így a pici, már egész korán megismerte a zenét és édesanyjával együtt bulizhatott a koncertjein. Azonban egyik nagy vágya sokkal meghatóbb és kedvesebb a számára.

Már most a pocakomban is nagyon sokat hallgatta a zenéimet, így ebbe születik bele Bence. Ha majd nagyobb lesz, szeretném a koncertekre is elvinni a kis Bencét, sőt az egyik nagy vágyam, hogy később felsétáljon a színpadra és együtt "lépjünk fel" – árulta el Patai Anna.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek