Kihívás

„Minden megtörtént, amitől féltem” — Krausz Gábor vallomást tett arról, amit Mikes Annával éltek át

Natasha

Létrehozva: 2024.08.19.

Az Ázsia Expressz nem egy sétagalopp, ezt tudjuk jól. Kíváncsiak is voltunk, hogy például Krausz Gábor és Mikes Anna mitől félt a legjobban, vagy éppen Jolly és Szuperák Barbie.

Krausz Gábor és Mikes Anna, Stohl András és Tilla, Jolly és Szuperák Barbie... Csak pár név azok közül a bevállalós hírességek közül, akik idén részt vettek a kontinenseket átívelő kalandon, az Ázsia Expresszen. Szeptember 1-jétől már a nézők is láthatják majd, hogy teljesítettek a sztárok, akik egyébként komoly félelmekkel vágtak neki ennek a kihívásnak. És ezek nem is voltak alaptalan félelmek...

Ázsia Expressz Krausz Gábor és Mikes Anna
Krausz Gábor Mikes Anna társaságában vett részt az Ázsia Expresszben (Fotó: Bors)

Krausz Gábor és Mikes Anna

Krausz Gábor barátnője és a séf annak ellenére is belevágtak a kontinenseket átívelő kalandba, hogy óvva intették őket a műsortól, hiszen friss kapcsolattal indultak útnak a Fülöp-szigetekre. Gábor emiatt egyébként kicsit sem aggódott, viszont volt bőven más, ami miatt lehet, hogy megbánta ezt az utat. 

– A rovaroktól, a kígyóktól, a vad kutyáktól, a szálláskereséstől, a stoppolástól és a mindenféle megalázó helyzetektől. 

Be is bizonyosodott, hogy ezek a félelmeim nem voltak alaptalanok, mert szinte minden megtörtént, amitől féltem. 

Sokszor kerültünk számomra olyan helyzetbe, ami megalázó volt, de legalább túléltük, és egyébként nagyon jól is éreztük magunkat – mondta a Borsnak a sztárséf, aki egyedül maradt a félelmeivel, ugyanis Mikes Anna igazi terminátorként vágott bele a kalandba. Mint mondta: úgy volt vele, jöjjön, aminek jönnie kell, rábízta magát a sorsra. 

Jolly és Szuperák Barbie

A szerelmesek öt és fél éve vannak együtt, és úgy gondolták, hogy ez lesz a legnagyobb előnyük is a játékban. Viszont tudták jól azt is, hogy lesznek meglepetések, amiktől jobb előre félni, mint a helyszínen megijedni...

Én úgy indultam meg, hogyha kell, akkor a bogarakat megeszem, viszont más ilyen nyúlós, nyers, csúszómászó, kígyókat nem akartam fogyasztani. Rettegtem is tőle, hogy kell... De annyit elárulok, hogy ennél csak undorítóbb dolgok voltak, úgyhogy a félelmem abszolút valós volt

– fogalmazott Barbi. 

Tilla és Stohl András

A két műsorvezető hasonló félelmekkel vágott neki a kalandnak. A többiekkel ellentétben ők azt nehezményezték, hogy kiszakadnak a megszokott életvitelükből.

Én legjobban az elszakadástól féltem, nem voltam még soha ennyit távol a családomtól. Ez egy nagyon furcsa szituáció volt nekem, mert velem nagyjából mindig ugyanolyan dolgok történnek. Maximum 15 dolgot variálok az életemben, és ebből teljesen ki kellett lépnem

– fogalmazott Tilla, akivel András is egyetértett. 

Sáfrány Emese és Béres Anett 

A lányok voltak talán a legbátrabbak, ugyanis ők nem féltek konkrét dologtól, csupán egy egészséges izgalom volt bennük. 

Mielőtt elutaztunk a forgatásra, napokig nagyon be voltam tojva. Meg is lepődtem magamon, mert én nem szoktam semmit túlizgulni. Anettnál ez fordítva volt, ő a forgatás előtt nem parázott, de ahogy felültünk a repülőre már igen – mondta Emese.

Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián

A fivérek sokkal jobban féltek az utazástól, mint magától a forgatástól, ami valljuk be, egy kicsit meglepő. De mi nem vitatkozunk velük.

Én elsősorban a repüléstől féltem, mert már egy háromórás autóút is ki tud készíteni. Ettől sokkal jobban tartottam, mint attól, hogy milyen undorító kajákat kell mondjuk megennünk, vagy hol botlok véletlenül egy mérges kígyóba 

fogalmazott Adrián. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek