Szerelem

Krausz Gábor és Mikes Anna forrón szorították egymást - Fotó

K. C.

Létrehozva: 2024.08.23.

Hatalmas a szerelem Krausz Gábor és Mikes Anna között. Le sem tagadhatnák a boldogságukat.

Az Ázsia Expressz forgatásán hatalmas nyomás nehezedett az ország legismertebb sztárpárjára, ám Krausz Gábor és Mikes Anna azt is könnyen átvészelte. Most minden eddiginél erősebb a szerelmi kötelékük. 

A Dancing with the Stars-ban egymásba szerető párosnak ez volt az első igazi nyaralása
Krausz Gábor és Mikes Anna

– Anna remekül kezeli a stresszhelyzeteket; én először inkább hisztizek, csattogok és csapkodok, majd utána megoldom. De mindketten egész jó problémamegoldó képességgel rendelkezünk. Igaz, más stresszhelyzetekhez vagyunk szokva, Anna a tánc, én pedig a konyha révén – mesélte Krausz Gábor.

Krausz Gábor barátnője és a séf annak ellenére is belevágtak a kontinenseket átívelő kalandba, hogy óvva intették őket a műsortól, hiszen friss kapcsolattal indultak útnak a Fülöp-szigetekre. Erről árulkodik a szerelmesek legfrissebb fotója is, amiről csak úgy sugárzik, hogy mennyire magabiztosak és boldogok egymás oldalán. A sztárséf hatalmas mosollyal ölelte forrón magához a táncosnőt. 

- Nagyon szerethető pár vagytok

- Hajrá, nektek szurkolok

- Sok sikert kívánók. Drukkolok!

- Szerintem Ti vagytok a győztesek! Miért gondolom még mindig így? Ettől függetlenül nézni fogom! Hajrá Mikes&Krausz páros!

- Szuper, várom! Hajrá!

- biztosították támogatásukról a rajongók a sztárpárt.

A szerelmespár nemrég a hot! magazinnak mesélt arról, hogy nagy felújításba kezdtek a közös otthonukon, ami azt jelenti, hogy ez az időszak számukra nemcsak a kapcsolatuk, de a szerelmi fészkük szépüléséről is szólt. Erről korábbi cikkünkben írtunk bővebben. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek