Ünneplés

Vagány képpel kívánt boldog születésnapot Krausz Gábor Mikes Annának

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2024.08.08.

A sztárséf és táncos szerelme között láthatóan nagyon nagy az összhang. Krausz Gábor nemrég egy nagyon menő képpel köszöntötte fel Mikes Annát a születésnapja alkalmából.

Krausz Gábor és Mikes Anna lassan egy éve alkotnak egy párt. A sztárséf és a Dancing with the Stars táncosnője a TV sikerműsorában szerettek egymásba, amiért a rajongók is nagyon szorítottak. Úgy tűnik, azóta megtalálták a másik felüket, és a szerelmesek igyekeznek a lehető legtöbb időt együtt tölteni.

Szicíliában romantikázott Mikes Anna és Krausz Gábor
Krausz Gábor és Mikes Anna láthatóan nagyon boldogok (Fotó: Krausz Gábor)

Láthatóan a szerelmüket szívesen megosztják a rajongókkal is, mert gyakran készítenek a közösségi oldalaikra közös fotót. Csütörtökön Krausz Gábor egy nagyon menő fotóval köszöntötte Mikes Annát a születésnapja alkalmából. A fotót Angelina Jolie és Brad Pitt közös filmje, a Mr. és Mrs. Smith ihlette, amiben a két színész talált egymásra.

Nagyon Boldog Születésnapot Annácskám

 – írta a bejegyzésében a sztárséf, ami alatt csak úgy záporoztak a jó kívánságok Annának és Gábornak. 

Krausz Gábor éppen ott van, ahol lennie kell

A séf az elmúlt egy évben rengeteg váratlan fordulaton ment keresztül, és most úgy tűnik, kiegyensúlyozottabb, mint valaha. Erre utal az a bejegyzése, amit korábban rakott ki, amiből kiderül, a lányával és szerelmével közösen utaztak el Törökországba. Krausz Gábor több szívet melengető fotót is megosztott a közösségi oldalán, ahogyan ő és Mikes Anna is Hannarózával a karjukban csodálják a meseszép naplementét. Majd egy közös fotót is posztolt, amin mindhárman boldogan mosolyognak a kamerába.

A képekhez pedig egy olyan idézetet írt Gábor, ami tökéletesen illik mindarra, ami az utóbbi egy évben történt vele.

Talán nem ott kötöttem ki, ahová eredetileg elindultam, de lehet, hogy éppen ott vagyok, ahol lennem kell – fogalmazott Krausz Gábor.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek