GÓLYAHÍR

Íme az első babafotó Kulcsár Edina és G.w.M kisfiáról

Doris

Létrehozva: 2024.08.09.

A sztárpár boldogsága határtalan! Csütörtök reggel világra jött Kulcsár Edina kisfia, Dion.

Óriási az öröm Kulcsár Edina és G.w.M családjában! 

Kulcsár Edina és férje
Kulcsár Edina és G.w.M kisfia a Dion nevet kapta (Fotó: hot!)

Az egykori szépségkirálynő és a rapper péntek este szinte egyszerre jelentették be, hogy megszületett második közös gyermekük. A kisfiú az egyedi hangzású Dion nevet kapta, amire nem sokan tippeltek volna, még akkor sem, ha Edináék korábban annyit elárultak, hogy mindenképp D-vel fog kezdődni a kis trónörökös neve.

A bébi az előzetes információk alapján programozott császárral látta meg a napvilágot az Oroszlán jegyében, ráadásul egy igencsak misztikus napon, augusztus 8-án.

Tegnap reggel megszületett a kisfiunk

írta Edina a Facebookon, és egy képet is mutatott a kis csöppségről. A fotót itt tudod megnézni!

A gratulációk természetesen csak úgy özönlenek!

Dörzsölt üzletember válhat Kulcsár Edina és G.w.M kisfiából

A számmisztikus szerint sikeres üzletember lesz Kulcsár Edináék kisfia, született vezető, igazi harcos. A születési száma a 6-os lesz, hiszen 2024.08.08-án látta meg a napvilágot, tehát 20+2+4+8+8=42, 4+2=6. Az, hogy augusztusban született, a gyerekkorára tesz jóslatokat.

A 8-as a Mars száma, küzdelmes gyerekkort sejtet, azt a szemléletet vetíti előre, hogy: „annak van igaza, aki az erősebb. Nem lesz ez egyszerű gyermekkor, de a küzdési vágy felnőttkorban hasznos lesz. 

Meg kell említeni, hogy a születési dátumából hiányzik az 1-es, ami az egó, az egészséges énkép száma, és ezzel vág egybe a hiányzó 5-ös is, ami az önbizalom száma.

 Tehát szüksége lesz ennek a fiúnak arra, hogy a szülei erősítsék az önbizalmát, kialakulhasson az egészséges egó: jó apa-férfi mintát kell látnia ahhoz, hogy később valóban érvényesülhessen a már említett sikeres üzleti vonal. Összességében tehát a kreativitás, a pénzteremtési készség, a harcos jellem kíséri majd a fiút összegezte Kiss Zoltán Zéro.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek