SZÁMMISZTIKA

Mit súgnak a számok? A számmisztikus szerint sikeres üzletember lesz Kulcsár Edina és G.w.M kisfia

mkb

Létrehozva: 2024.08.08.

Módosítva: 2024.08.11.

Sikeres üzletember, született vezető, igazi harcos. Így jellemzi a számmisztikus Kulcsár Edina és G.w.M születendő babáját.

Kulcsár Edina és G.w.M jóformán naponta szerepel a bulvárhírekben, a nyilvános érdeklődést a jelek szerint nem igazán bánják, hiszen az ex-szépségkirálynő rendszeresen oszt meg részleteket a közösségi oldalain a magánéletéről. A legnépszerűbb téma alighanem második közös gyermekük születése, ami igencsak közel van, a rajongók szerint pénteken érkezik meg a kis „trónörökös”. Kiss Zoltán Zéro numerológus lapunknak elárulta, hogy születési dátuma alapján milyen személyiségjegyeket hordoz majd a csöppség.

hot feltöltés kulcsár edina és G.W.M.
Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyermeke előtt fényes jövő áll (Fotó: archív / hot magazin)

Ígéretes jövő áll Kulcsár Edina és G.w.M kisfia előtt

Edina és rapper férje ugyan még nem erősítette meg, hogy valóban pénteken születik-e várva várt kisfiuk, de a rajongók már készpénznek veszik a dátumot, hiszen a kismama maga árulta el a közösségi oldalán, hogy a hétvégére már biztosan a karjában tarthatja a csecsemőt. Legutóbb pedig arról vallott, hogy egy magánklinikán, programozott császármetszéssel hozza világra Márkkal közös második gyermekét – erre pedig hétköznap igencsak nagyobb az esély. A Bors felkereste a Karthago oszlopos tagját, Kiss Zoltán Zérót, aki a számmisztika nagy mestere.

Kiss Zoltán Zéro elárulta, mire számíthat a sztárpár a kisfiukat illetően (Fotó: Kiss Zoltán Zéro)

A kisfiú oroszlán jegyű: az augusztusi oroszlánok pedig harcos természetűek, tüzesebbek, mint a júliusi oroszlánok. A születési dátumát, tehát 2024.08.08-at elemezve is erre lehet jutni. A következőképp lehet ezt kiszámolni: össze kell adnunk a születési dátumának számjegyeit, amely a személyiség alapvető jellemvonásait mutatja – ez a 2000-es évek óta így néz ki: 20+2+4+8+8=42, 4+2=6. A 6-os a Vénusz, a család, szeretet, boldogság száma. Feladata, hogy harmóniát hozzon a világba, eleve jó harmónia és művészi érzékkel rendelkezik, kedves, barátságos diplomatikus is tud lenni. Nagyon fontos számára az anyagi és érzelmi biztonság. Ezt most a szüleinek kell biztosítani, de ő is meg fogja teremteni magának.

A gyermekkorra pedig a születési hónapból lehet következtetni, a 8-as a Mars száma, küzdelmes gyerekkort sejtet, azt a szemléletet vetíti előre, hogy: „annak van igaza, aki az erősebb”. Nem lesz ez egyszerű gyermekkor, de a küzdési vágy felnőttkorban hasznos lesz.  

 A születésnapja a felnőttkori száma szintén 08. kiváló ösztönökkel, üzleti érzékkel, önérvényesítő képességgel – fejtette ki a Borsnak Zéro a sztár második gyermekét illetően.

Meg kell említeni, hogy a születési dátumából hiányzik az 1-es, ami az egó, az egészséges énkép száma, és ezzel vág egybe a hiányzó 5-ös is, ami az önbizalom száma. Tehát szüksége lesz ennek a fiúnak arra, hogy a szülei erősítsék az igazi önbizalmát, kialakulhasson az egészséges egó: jó apa-férfi mintát kell látnia ahhoz, hogy felnőtt korában valóban sikeres legyen. Amennyiben ezeket a szüleitől megkapja, sikeres lesz, mindent meg is tesz majd a céljai elérése érdekében. A neve energiái szerint pedig egyértelműen született Vezető – árulta el a számmisztikus.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek