Család

Kulcsár Edina így éli meg, hogy már négy gyermeket nevel: "Még meg kell szokni"

Natasha

Létrehozva: 2024.08.19.

Az egykori szépségkirálynő nemrég adott életet negyedik gyermekének, Dionnak. Kulcsár Edina a követői kérésére pedig meg is válaszolta, hogy milyen az élet ilyen népes gyereksereg mellett egy újszülött kisbabával a karjában.

Kulcsár Edina és G.w.M valószínűleg életük egyik legboldogabb időszakát élik, hiszen a napokban megszületett második közös gyermekük, Dion. A házaspár nagyon várta a kicsi érkezését, és most, hogy a karjaikban foghatják, el is árultak pár részletet, hogy milyen az élet, mióta velük van a legkisebb trónörökös.

Kulcsár Edina és G.w.M SZL_0906
Kulcsár Edina és G.w.M élete teljesen megváltozott (Fotó: Szabolcs László)

Kulcsár Edina: Minden más lett

Az egykori szépségkirálynőt az Instagram-oldalán faggatták ki a követői. Többek között arra voltak kíváncsiak, hogy miben változtak a hétköznapjaik, mióta népesebb lett a család, és az is érdekelt sokakat, hogy van-e segítsége Edinának, hiszen ha minden gyerkőcöt számításba veszünk, akkor hatan vannak a házaspár körül. Kettő, Medox és Nina Edina korábbi házasságából, Márk és Melanie G.w.M előző kapcsolatából, és a két közös gyermekük, Amara és Dion.

Na, de nézzük is, miben változott Edináék élete...

– Az biztos, hogy minden más lett. Azt a szót szándékosan nem használom, hogy nehezebb, hiszen nem nehézségnek élem meg a négy gyereket, de még meg kell szokni. Sokkal szervezettebben kell a napomat alakítani. Napirendet kellene írnom, hogy melyik órában éppen mit kellene csinálnom ahhoz, hogy a nap végére elégedetten tudjak lefeküdni  – fogalmazott Edina, akinek bár szép ez az elképzelése, inkább csak egy álomkép ez még egyelőre. Tekintve, hogy annyira fáradt a szépségkirálynő, hogy még arra sem emlékszik mindig, hány pelenkát cserélt az éjjel.

Eleve úgy alszom, hogy nem is alszom úgy igazán. Arra is felkelek, ha például hallom, hogy az egyik kicsi végzi a dolgát a pelenkába. Azonnal megyek, hogy kicseréljem. Ma reggelre úgy keltem, hogy négy koszos pelenka is volt a földön, amiből csak két cserére emlékszem

 – tette hozzá az Instagram-oldalán, ezek után pedig nem is csoda, hogy felmerült a kérdés: nem kellene egy bébiszitter?

Kulcsár Edina és G.w.M
Kulcsár Edináéknak jól jönne egy bébiszitter (Fotó: Szabolcs László)

Kéne egy bébiszitter

Bizony, Edina és G.w.M is elgondolkozott azon, hogy jól jönne a segítség, ám egyelőre nem sikerült olyan munkaerőt találniuk, aki tökéletes lett volna a feladatra. Ezért egyelőre családon belül oldják meg a dolgot.

Még nem találtuk meg a tökéletes személyt, és 1-2 próbálkozás után már fenntartásokkal kezelem ezt a kérdést. Itt már hol négy, hol hat gyerekről van szó. Tehát felelősségteljesen kell dönteni, ha valaki elvállal egy ilyen munkakört.

– Nem tudok próbaidőkben gondolkozni, vagy például ha valaki nem felel meg, akkor nem tudom egyik pillanatról a másikra azt mondani, hogy köszi, de nem kell jönni. Emellett azt sem venném túl jó néven, ha valaki egyszer csak gondolna egyet, és már nem jönne a gyerekekhez. Hiszen ha a gyerekek megkedvelnék, akkor nekik okozna csalódást azzal, hogy nem jön többet, és azt kifejezetten rosszul viselném. Szóval minden erőnkkel arra törekszünk, hogy családon belül meg tudjunk oldani mindent fogalmazott a négygyermekes édesanya, aki még egy fél mondatban azt is megosztotta a rajongóival, hogy bár nagyon félt, hogy nehezen épül fel majd a negyedik császármetszéséből, szerencsére nem így lett. Miután hazaengedték a kórházból, már mindent úgy csinált, mint azelőtt...

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek