Vallomás

„Én egy felelősségteljes anyuka vagyok és a gyerekeimnek élek” – Brutálisan beleálltak Kulcsár Edinába, nem hagyta szó nélkül

Niki

Létrehozva: 2024.08.15.

Az egykori szépségkirálynő és férje, G.w.M második közös gyermeke múlt hét csütörtökön jött a világra, így nagy a boldogság a családban. Viszont a követőinél kiverte a biztosítékot, hogy a pár már néhány nappal a szülés után kimozdult, a fotó alapján kettesben. Most viszont Kulcsár Edina tiszta vizet öntött a pohárba.

Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyermeke, a kis Dion egy héttel ezelőtt született meg és úgy tűnik, minden rendben van. Olyannyira, hogy néhány nappal a szülés után a pár egy közös fotóval tudatta, hogy máris kimozdultak otthonról. De mivel a fotón csak ketten szerepelnek, így a rosszindulatú kommentelők szinte azonnal rájuk szálltak, hogy biztosan otthon hagyták a kisfiút. Edina most a Tények Pluszban elárulta, mi is az igazság, sőt arról is mesélt, hogy hogy van a szülés után.

Kulcsár Edina és G.w.M SZL_0906
Kulcsár Edina elárulta, mi a története annak a fotónak, ami miatt most rossz anyának kiáltották ki Fotó: Szabolcs László

Az egykori modell a közös fotóhoz mindössze annyit írt: „Kimozdultunk”. Most viszont pontosította, miről is volt szó.

Ahhoz, hogy elmenjünk mondjuk egy oltásra, amiről most is szó volt, ahhoz ki kell mozdulnunk. Alapvetően több autóval mentünk, hiszen vittük a gyerekeket is. Szóval nem értem, hogy miért kellene nekem minden képen a gyerekeket mutatnom, hogy bizonygassam bárkinek is, hogy körülöttem vannak. De semmi rosszat nem kell feltételezni amiatt, hogy kimozdultunk, mert szerintem ez nem egy negatív dolog

– kezdte.

– Pont egy étterem előtt voltunk és beültünk hátra Márkkal, hogy csináljunk egy képet. Tehát még csak nem is menet közben készült a fotó. Úgyhogy innen is üzenem mindenkinek, hogy nyugodjanak meg. Nyilván négygyermekes családanyaként azt gondolom, hogy én egy felelősségteljes anyuka vagyok és a gyerekeimnek élek, máskülönben nem lenne négy. Ők az életeim, szóval nyilván nem hagyom ott sehol a legkisebbet sem négynaposan – tette még hozzá.

Persze nem egyszerű a logisztika ennyi gyerekkel, hiszen Edina és Márk idősebb gyermekeivel együtt már összesen hatan vannak, de a pár igyekszik mindent megoldani.

Még szokjuk ezt a helyzetet, próbálkozunk, hogy ki hogy aludjon, meg miként. Itthon van anyósom is, aminek nagyon örülünk, mert ő nagy segítség. Most is ő van a nagyobb gyerekekkel. Egyébként nagyon élvezzük és nagyon nagyon jó baba a legkisebb. Amara is jól fogadta, bár azt gondoltuk, hogy nagyobb féltékenység lesz, mert ő nagyon anyás. De szerencsére szuperül alkalmazkodik a helyzethez, meg a körülményekhez

– árulta el.

Így érzi magát Kulcsár Edina a szülés után

A sztáranyuka már négy császármetszésen van túl és bár mindenki azt gondolná, ez igencsak megviselte, egyáltalán nem így van.

– Én is meg vagyok lepődve, mert azt gondoltam, hogy a negyedik császármetszésem lesz a legrosszabb, de ehhez képest ezt viselem talán a legjobban. Persze lehet, hogy az is közrejátszik, hogy ott vannak az anyai kötelességek és mindent el kell látni, mert mosni, főzni meg takarítani is kell. Úgyhogy próbálok ezeknek is eleget tenni, de egyelőre minden a legnagyobb rendben – mondta boldogan Edina.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek