betegség

Küzdelméről vallott Keresztes Ildikó: „Hiszek a Jóistenben, hogy minden jól fog alakulni”

Niki

Létrehozva: 2024.08.31.

Az énekesnő év elején árulta el, hogy agydaganatot találtak nála, amit szinte azonnal meg is kellett műteni. Keresztes Ildikó betegségéről sokáig nem beszélt, de nemrég elárult néhány részletet. Most pedig a történtek lelki oldaláról vallott Geszti Péternek az Adom a napom című műsorban.

Az egész országot sokkolta, amikor kiderült, hogy Keresztes Ildikónál agydaganatot fedeztek fel, ami miatt év elején meg is kellett műteni. Az énekesnő szerencsésnek mondhatja magát, hiszen még időben fény derült a dologra és így kezelni is tudták, mielőtt súlyosbodott volna az állapota. És bár a karakán előadóművész nem sűrűn beszél az érzéseiről, Geszti Péterrel most kivételt tett és a Viasat3 Adom a napom című műsorában mesélt neki a történtek lelki oldaláról.

hot feltöltés keresztes ildikó portré interjú
Bensőséges érzéseiről vallott Geszti Péternek Keresztes Ildikó (Fotó: Szabolcs László / hot magazin)

Ildikó egy igazi harcos alkat, a betegségét, mégsem így fogta fel:

Azt szoktam mondani, hogy a magam módján vagyok vallásos és amikor igazán kellett, akkor mindig ott volt. A betegségemmel sem harcoltam, amikor vártam a diagnózist az volt bennem, hogy mit tudok én ehhez még hozzátenni, azon kívül, hogy jó kezekben vagyok és méltósággal viselem, fegyelmezetten mindent megteszek, amit az orvosok javasolnak, utána pedig hiszek a Jóistenben, hogy minden jól fog alakulni.

Keresztes Ildikó sokkal érzékenyebb mint gondolnánk

Geszti Péter arra is rákérdezett, hogy mégis mi volt az, ami lelkileg ennyire erőssé tette az énekesnőt, amire egy igazán meglepő választ adott:

A legelső, ami most is eszembe jut az, hogy rájöttem, hogy én mégse lehetek annyira szörnyű ember, ha rengeteg igaz, jó barátom, családtagom, kollégám van és szeretnek, tisztelnek az emberek. Ez pedig még tudat alatt is erőt adott. Zord külsőm ellenére egy rettentően érzékeny ember vagyok, bár most már talán nem annyira, mint korábban.

– Egyébként abnormálisan kishitű voltam magammal szemben egész életemben. Nagyon sokmindenért egyedül harcoltam meg nőként, bár persze nagyon sok jó ember volt mellettem, akik segítettek, elismertek, de mindig megkérdőjeleztem azt, hogy amit én csinálok, az elég jó-e – vallotta be.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek