Ajándék

Kylie Minogue hazavitte Merő Péter különleges ruháját

Zs.

Létrehozva: 2024.08.09.

A legismertebb hazai divattervező különleges ajándékkal kedveskedett az ausztrál énekesnőnek. Egy gyönyörű ruhát tervezett Kylie Minogue Sziget fellépésére, amit az énekesnő meg is kapott.

Szerda délután még kérdéses volt, hogy Merő Péter egyedi tervezésű ruhakölteményét magára ölti az ausztrál énekesnő vagy sem, a Sziget koncert után azonban már bizonyos volt, hogy Kylie Minogue egy másik alkalomra vár, ahol megmutassa magát benne.

Merő Péter Kylie Minogue-nak tervezett ruhájával
Az ismert hazai divattervező ezzel a gyönyörű ruhával lepte meg Kylie Minogue-ot (Fotó: Merő Péter) 

Egyedi ruhaköltemény

A Next Top Model Hungary zsűritagját bár nem kérték fel, hogy Kylie-nak ruhát tervezzen, Merő Péter döntött úgy, hogy meglepetést készít az ikonnak, akiért ő maga is évtizedek óta rajong. A ruhát a mester az énekesnő ismert méreteire szabta, személyes találkozásra sajnos nem volt lehetősége… A divattervező azt viszont el tudta intézni, hogy a meglepetés ruha bekerüljön az énekesnő öltözőjébe, így még a budapesti koncert előtt találkozhatott vele. Ezért is volt nagy izgalom, hogy vajon a Sziget Fesztivál nyitó napján magára ölti-e?

293A1951 Kylie Minogue
Kylie Minogue Sziget 2024-es koncertje alatt töbször is átöltözött (Fotó: Bors)

Kylie Minogue magával vitte

Hogy Kylie Minogue mit szólt a ruhához, arról egyelőre nincsenek információk, az azonban bizonyos, hogy elnyerhette a tetszését, hiszen a Bors információi szerint az énekesnő a koncertje után magával vitte.

Merő Pétert arról kérdeztük, hogy még milyen információi vannak Kylie-val és a ruhával kapcsolatban?

— A friss információm az, hogy Kylie magával vitte a ruhát, ami nagyon boldoggá tesz kezdte Merő Péter divattervező, majd hozzátette:

Az igazság az, hogy nem marketingfogás a részemről ez a gesztus, egyszerűen nagy rajongója vagyok Kylie-nak, és úgy gondoltam, hogy ez egy remek lehetőség, hogy megajándékozhassam. A koncert elején titkon reméltem, hogy talán felveszi a ruhát, de amikor megláttam az első szettjében, akkor már biztos voltam benne, hogy ez nem fog megtörténni, mivel egy rendkívül precízen megtervezett show-ról volt szó. Abba nem fér bele egy spontán ruhacsere.

Merő Péter egy kézzel írt üzenetet is hagyott a popsztárnak:

A ruha mellé egy üdvözlő kártyát is mellékeltem, rajta az elérhetőségeimmel. Bár nem számítok rá, de ha kapnék bármilyen reakciót, annak nyilvánvalóan nagyon örülnék. Biztos vagyok benne egyébként, hogy a méret stimmel, és hiszem, hogy lesz olyan alkalom, amikor Kylie magára is ölti majd a ruhát. Ennél nagyobb boldogság számomra nem is kell.

 

Merő Péter
Merő Péter divattervező évtizedek óta rajong Kylie Minogue-ért (Fotó: TV2)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek