GYÁSZ

Fotók a helyszínről: Könnyek között vallott Lakatos Tícián volt edzője

Doris

Létrehozva: 2024.08.01.

A Love Island 2019-es győztesének halála még azokat is megrázta, akik nem ismerték őt személyesen. A Bors annál az ökölvívó egyesületnél járt, ahol Lakatos Tícián nevelkedett.

Az egész országot megrázta a mindössze 24 éves Lakatos Tícián váratlan és tragikus halála. Ahogy arról a Bors beszámolt, a Love Island 2019-es győztese június 29-én éjszaka hunyt el, minden előzmény nélkül. Szívinfarktust kapott.

2024.07.30 Lakatos Tícián, Love Island
Lakatos Tícián, a Love Island sztárja 24 évet élt (Fotó: RTL)

− Éjfélkor történt, otthon, vagyis ott, ahol a párjával laktak. A barátnője előtt halt meg. Egyszer csak összeesett, csak annyit tudott mondani, hogy ’Ez mi’, utána elkezdett habzani a szája, megfeszültek az izmai és ennyi

 – mondta annak a harcművészeti klubnak az edzője, ahol Tícián edzőként tevékenykedett. Halálának a napján is megtartotta az edzéseit, ám többé már nem húzhat bokszkesztyűt.

− Erre senki nem számított, egy szívinfarktusra nem lehet számítani. Hátsó- és elsőfali szívinfarktusa volt egyszerre, azt mondták. Tegnap is megtartotta mind a két edzést, semmi baja nem volt. A mentősök szerint 10 másodperc alatt zajlott le az egész, azt mondták, hogy azonnali halála volt - sóhajtott a barát.

A könnyeivel küzdve nyilatkozott Lakatos Tícián egykori edzője

A Bors szerdán ellátogatott abba a rákospalotai ökölvívó egyesületbe, ahol Tícián nagyon gyakran megfordult, mintha hazajárt volna. A XV. kerületi létesítmény előtt gyertyákkal, vörös rózsával és egy fotóval emlékeznek a fájdalmasan fiatalon elhunyt, kiemelkedő képességű fiúra, aki szívbeteg volt, korábban már volt egy infarktusa.

Edőcs István Ökölvívó Egyesület, Lakatos Tícián
Mécsesekkel és egy fotóval emlékeznek a Love Island egykori győztesére (Fotó: Bors)

− Kedd este virrasztást tartottunk az egyesület előtt! Több százan eljöttek, tele volt az egész utca. Itt voltak azok is, akik kissrác kora óta ismerték Tíciánt, együtt nevelkedtek, együtt edzettek. Ő egy nagyon jó gyerek volt, bármikor szükség volt rá, jött. Mindig mondtam neki, hogy vigyázzon az edzéssel, ne tolja túl a bokszot. Ismertem egész kiskora óta, nem volt több hat-hétévesnél, amikor a kezeim közé került, én edzettem, rám hallgatott. Folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, a tragédia reggelén közel száz nem fogadott hívásom volt. Még mindig nem tudom elhinni, hogy ő nincs többé

- mesélt könnyes szemmel Tícián egykori edzője, Kálmán, aki meg is mutatta nekünk azt a termet, ami Tícián második otthona volt.

Edőcs István Ökölvívó Egyesület, Lakatos Tícián
Ez a terem volt Lakatos Tícián második otthona (Fotó: Bors)

Az edző régi képeket is mutatott nekünk Tíciánól, aki gyakorlatilag a kezei között nőtt fel, és ha valaha össze is vesztek az évek során, a békülésre akkor sem kellett sokat várni.

Edőcs István Ökölvívó Egyesület, Lakatos Tícián
Lakatos Tícián a kép alján, sárga trikóban mosolyog ezen a régi, 2012-es felvételen (Fotó: Bors)

Nem túlzás, hogy Lakatos Tícián halála után hatalmas űrt hagyott maga után. Love Island-beli szerelme, Zsófi is könnyek között búcsúzott tőle.

A lány az Instagram-oldalán újra megosztotta azt a 2020-as posztot, ami a Love Island-es győzelmükről szólt. A szöveghez nem nyúlt hozzá, csupán kiegészítette a következő sorokkal egy fekete szívecske és egy gyertya emoji kíséretében.

−  Az első perctől szerettük egymást, és ez így is marad Örökre

fogalmazott posztjában Zsófi, aki még a profilképét is feketére állította. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek