BÚCSÚ

Gyász és könnyek: Így néz ki a 24 évesen elhunyt Lakatos Tícián sírja – Fotó

Trinity

Létrehozva: 2024.08.09.

A Love Island 2019-es győztesétől augusztus 7-én vettek végső búcsút. Lakatos Tícián sírja a rákospalotai temetőben található.

Fehér virágok, koszorúk tömkelege és egy fotó, amin vidáman, tettre készen mosolyog a kamerába - ezek díszítik Lakatos Tícián sírját a rákospalotai temetőben.

Lakatos Tícián
Lakatos Tícián a Love Island első és ezidáig egyetlen évadának győztese volt (Fotó: RTL)

Ahogy arról a Bors már beszámolt, a Love Island nevű reality egykori győztese július 29-én éjszaka lett rosszul. Szívinfarktust kapott. A tragédiának semmi előjele nem volt: Tícián aznap még megtartotta a bokszedzéseit, legfeljebb egy kis fáradtságra panaszkodott. Később barátnőjével közös otthonában rosszul lett, életét már a mentősök sem tudták megmenteni.

Lakatos Tícián
Így néz ki Lakatos Tícián sírja a rákospalotai temetőben (Fotó: Mate Krisztian)

− Erre senki nem számított, egy szívinfarktusra nem lehet számítani. Hátsó- és elsőfali szívinfarktusa volt egyszerre, azt mondták. Tegnap is megtartotta mind a két edzést, semmi baja nem volt. A mentősök szerint 10 másodperc alatt zajlott le az egész, azt mondták, hogy azonnali halála volt – sóhajtott a haláleset után Tícián egyik barátja.

Lakatos Tícián
A gyászolókat arra kérték, érkezzenek fehérben Lakatos Tícián temetésére (Fotó: Mate Krisztian)

Lakatos Tícián temetésére fehérben érkeztek a gyászolók

Az időpont közlése mellett Tícián testvére, Kevin ezzel a kéréssel fordult azokhoz, akik le szeretnék róni a kegyeletüket.

– Sziasztok. Szerdán 13:00-kor lesz a temetés Palotán. Megkérek szépen mindenkit, aki jön, hogy teli fehérben jöjjön, ha megteheti. Ennyi az én kérésem meg a bátyám kérése is felétek (kivétel az öregebbek). De aki mégis feketében jön, az is jöjjön nyugodtan. A lényeg az, hogy ez a kérés Tícián miatt van – írta a közösségi oldalán Tícián testvére.

Így is történt. Úgy tudni, több százan érkeztek tetőtől talpig fehérben a sírkertbe, hogy végső búcsút vegyenek a fiatal reality-sztártól, aki előtt még ott volt az egész élet, jóllehet, gyerekkora óta küzdött szívbetegséggel, ezért nagyon oda kellett figyelnie az egészségére. A versenyszerű bokszot is abba kellett hagynia, pedig roppant tehetséges volt benne.

Lakatos Tíciánnak vélhetően egy hozzá méltó síremléket állítanak majd a rokonai, barátai. Ám ez még a jövő zenéje, sok esetben ugyanis akár egy évet is várni kell, amíg  a föld megfelelő állapotba kerül egy emlékmű állításához.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek