Újra balhé?

„Épelméjű ember ezt nem a nyilvánosság előtt intézi” – fokozódik a botrány L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga körül

H.Á. H.Á.

Létrehozva: 2024.08.16.

Módosítva: 2024.08.16.

A rapper Instagram-oldalán üzent exfeleségének nyilvánosan, ami mindenkit meglepett. L.L. Junior rengeteg tanácsot kapott a kommentelőktől, hogyan tudná megoldani a problémáját.

Sokan úgy hihették, hogy a válóper után végleg elül a balhé L.L. Junior és korábbi felesége, Körtvélyessy Kinga közt, azonban a rapper az éjszaka közepén megosztott egy Instagram-történetet, ami egyből felkavarta az állóvizet. Az egykori sztárpár válása igazán viharosra sikeredett, sőt annak ellenére, hogy a rapper párszor üzent egykori kedvesének, az elmúlt időszakban teljes csend volt. Az Insta-történetben Junior szóvá tette, hogy Kinga állítólag nem engedi, hogy lássa a közös gyermeküket. Hatalmas port kavart az interneten a rapper története.

L.L. Junior
L.L. Junior exfeleségéhez szánt üzenete felrobbantotta az internetet (Fotó: Markovics Gábor)

Valaki szóljon már a Kingának, hogy azzal, hogy nem engedi már 11. napja látni a kislányomat, nem csak nekem árt. Neki és a testvérének is… Olcsó és lélekgyilkoló megoldás. És Istenem, valaki vegye már fel dolgozni!

– kezdte hosszú levelét L.L. Junior, amiben több mindenről tesz említést, azonban mellette kiemelte, Kinga évekre elegendő pénzt beszélt ki belőle, így nem kell mást csinálnia csak fodrászhoz és masszázsra járnia. A rajongóknak mondhatni elegük van már a drámából.

L.L. Junior
L.L. Junior rengeteg tanácsot kapott a kommentelőktől (Fotó: Instagram)

L.L. Junior üzenetétől hangos az internet

Szinte felrobbant az internet, annyira váratlanul ért mindenkit a rapper üzenete, amit hajnalok hajnalán töltött fel közösségi oldalára. Rengeteg komment érkezett a Reddit-poszt alá, amiben erős véleményeket formáltak a rapper Insta-sztorijáról.

Nem erre van az ügyvéd?

– írja egy kommentelő a rappernek tanácsolva.

Épelméjű ember ezt nem a nyilvánosság előtt intézi

– fogalmazott erősen egy hozzászóló.

Komolyan nem tudom megérteni, hogy az ilyet miért Instagram-sztoriba kell – szólt hozzá egy névtelen kommentelő, aki bizonyára L.L. Junior koncertjeiről szívesebben hallana.

Miért nem megy bíróságra láthatás akadályoztatása miatt? – lepték el a kommentelők tanácsai a bejegyzést.

L.L. Junior
L.L. Junior dalok helyett most az interneten osztotta meg az érzéseit és véleményét (Fotó: TV2)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek