Perpatvar

„Mindig felállni és továbbmenni...” – L.L. Junior megtörte a csendet, reagált a volt feleségével való vitára

Zs.

Létrehozva: 2024.08.16.

"Nem engedi látni a kislányomat" – írta L.L. Junior Körtvélyessy Kingával kapcsolatban csütörtökön, egy elkeseredett Instagram-üzenetben. A világgá kiáltott fájdalomról szóló sorok azonban pár órán belül eltűntek a közösségi oldalról, és egyik fél sem volt hajlandó beszélni róla.

L.L. Junior ritkán fordul a nagy nyilvánossághoz, ha valami nyomja a szívét, ő az a fajta férfi, aki egyedül akarja megoldani a problémákat. A napokban azonban történhetett valami komoly dolog a családi életében, ami arra késztette, hogy az Instagram fiókjának falára öntse ki a szíve fájdalmát. A zenész azt panaszolta, hogy a volt felesége, Körtvélyessy Kinga 11 napja nem engedi látni a közös kislányukat, Lilikét. Junior a posztban oda is szúrt az exének, aki szerinte azért viselkedik így, mert nagyon ráér... 

L.L. Junior
L.L. Junior kiakadt a volt feleségére, aki szerinte nem engedi, hogy kapcsolatot tartson a közös kislányukkal Fotó: TV2

"Valaki szóljon már a Kingának, hogy azzal, hogy nem engedi már 11. napja látni a kislányomat, nem csak nekem árt. Neki és a testvérének is... Olcsó és lélekgyilkoló megoldás. És Istenem, valaki vegye már fel dolgozni!" 

Mély hallgatás

Az éjszaka élesített bejegyzés nagy port kavart, a fél város arról beszélt, hogy mi lehet a probléma az egykori házastársak között, a felek azonban nem akartak erről senkivel sem beszélni, sőt. Egy pár óra után Junior posztja szőrén-szálán eltűnt az Instagramról. Mintha soha meg sem született volna... Az internet azonban nem felejt, Juniort és Kingát is számos újságíró kereste meg a témában azt kérdezve, hogy pontosan mi történt kettejük között, ami úgy kiakasztotta a zenészt, hogy kiteregesse a szennyest. A felek azonban mély hallgatásba burkolództak, egyikük sem volt hajlandó kommentálni a történteket. 

L.L. Junior
L.L. Junior és Kinga a válóperük egyik tárgyalásán Fotó: Markovics Gábor

L.L. Junior mégis mondani akar valamit

A nagy csendet alig egy fél nap múlva mégis megtörte L.L. Junior. A zenész ismét egy Instagram-poszttal üzent a nagyvilágnak, most viszont nem a saját szavaival, hanem egy motivációs szöveggel szerette volna tudatni mindenkivel, hogy bár vannak dolgok az életében, melyek nagyon megviselik, ő mégis képes tovább élni, hiszen vannak céljai: 

"Mindig felállni és továbbmenni, annyi csodálatos dolog vár még az életben." 

Junior ezzel a szöveggel tudatta a világgal, hogy feláll minden bajból Fotó: Instagram 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek