Szerelemvonat

Fotókon az akció: Marics Peti rekordkísérletébe ezrek szálltak be

M. K.

Létrehozva: 2024.08.26.

Fergeteges eseményre invitálták a Hogyan tudnék élni nélküled? című film alkotói a közönséget, a hétvégi Strand Fesztiválon ugyanis egy különleges rekordot állítottak fel. Marics Peti vezetésével a küzdőtéren Demjén Ferenc ikonikus dalára, a Szerelemvonatra indult el a vonatozás és az egyszerre, egy helyen együtt vonatozó emberek magyar rekordját is elérték a több ezer fesztiválozó közreműködésével.

Végeláthatatlanul hosszú sor kígyózott szombat este a Strand Fesztiválon, ahol Marics Peti vezetésével hatalmas vonatozásba kezdtek a fesztiválozók. Az apropót az idén december 12-én mozikba érkező zenés vígjáték, a Hogyan tudnék élni nélküled? adta, amiben ő alakítja az egyik főszereplőt.

Marics Peti volt a kalauz
Marics Peti kalauzolta a fesztiválozókat (Fotó: Rockstar Photographers)

Több ezer fesztiválozó szállt be egyszerre Marics Peti mellé

A Demjén Ferenc legnagyobb slágereire épülő filmben elhangzik a Szerelemvonat című szám is, amelynek dallamára a ValMar koncert után Marics Peti, mint kalauz útnak indította a gigantikus vonatozást. A kezdeményezéshez pillanatok alatt rengetegen csatlakoztak, a küzdőtér hamar végtelennek tűnő vonattá alakult át. A közös éneklés és vonatozás hatalmas bulihangulatot teremtett, több ezres közönség verődött össze a helyszínen, hogy nézőként, vagy vonatozóként élvezze a produkciót. A vidám, boldog arcok arról árulkodtak, hogy kihagyhatatlan és felejthetetlen eseményben volt részük a fesztiválozóknak.

Marics Peti hatalmas vonatozást indított
A fesztiválozók azonnal csatlakoztak a vonatozáshoz (Fotó: Rockstar Photographers)

Az új romkom december 12-től lesz látható a hazai mozikban, amely egy napjainkban és harminc évvel ezelőtt játszódó napfényes, zenés vígjátékban dolgozza fel Demjén Ferenc legismertebb számait. A film a 90-es évekbe repíti majd vissza a nézőket, ahol hat fiatal (Ember Márk, Törőcsik Franciska, Marics Peti, Márkus Luca, Kovács Harmat és Kirády Marcelltörténetét követhetjük nyomon a jelen és a múlt idősíkjában.

A filmről Marics Peti korábban így nyilatkozott:

Érzem az erős kapcsolódást a film slágereivel, hiszen itt olyan örökzöld szerzeményekről beszélünk, amik évtizedeket ölelnek fel. Sorozatban volt már lehetőségem kipróbálni magam, de ez egy nagy mozifilm lesz, prémium kategóriában.

Marics Peti
A Hogyan tudnék élni nélküled? című film december 12-én debütál, Marics Peti szereplésével (Fotó: Rockstar Photographers)

Karácsony előtt forró hangulat érkezik a mozikba

A Hogyan tudnék élni nélküled? című zenés film egyik főhőse Lili (Varga-Járó Sára), aki szerelme tragikus elvesztése után magányosan tengeti mindennapjait, mígnem szülei lakásában rábukkan anyja naplójára és egy köteg szerelmes levélre. Miközben olvasni kezdi őket, megelevenedik előtte a múlt, a kilencvenes évek elejének egyik felejthetetlen nyara: Lili anyja, Eszter (Törőcsik Franciska) két barátnőjével a Balatonnál vakációzik és eltökélte, hogy hűséges marad otthon hagyott, karót nyelt pasijához. Terveit azonban alaposan összekuszálja, amikor megismerkedik Gergővel (Ember Márk), aki laza, vicces és egy zenekar frontembereként a szigligeti strandon lép fel a haverjaival (Marics Peti, Kirády Marcell). A Balaton parti nyár alaposan felforgatja a fiatalok életét.

Strand Fesztivál
A Szerelemvonat minden korosztály kedvence, az idei Strand Fesztivál egyik legnagyobb látványossága is lett (Fotó: Rockstar Photographers)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek