Szerelem

Még mindig szingli a Házasság első látásra dögös sztárja: kamuprofilokról próbálják elcsábítani

Niki

Létrehozva: 2024.08.30.

Kriston Peti a rendhagyó társkereső reality első évadában próbált szerencsét, de házassága nem alakult túl jól, így továbbra is keresi az igazit. A Házasság első látásra izmos sztárja a Borsnak mesélt a társkeresés nehézségeiről.

A Házasság első látásra Petije a nézők nagy kedvence volt, különösen a hölgyeké. Bár Enikővel való házassága nem alakult túl fényesen, az edzőt ez nem rettentette el és továbbra is keresi az igazit. Persze ez manapság nem könnyű. Peti lapunknak mesélt arról, hogy milyen buktatókba futott bele eddig az ismerkedés során.

HOT FELTÖLTÉS Házasság első látásra Kriston Péter és a kiskutyája, Petike BORS
A Házasság első látásra sztárja szingliként töltötte a nyarat, de már vágyik egy kapcsolatra Fotó: Szabolcs László / hot magazin

Peti elárulta, ez most egy igazi bulizós, szingli nyár volt az életében a munkával teli időszak után.

– Ahogy vége lett a műsornak, tavasszal volt egy nagyon sűrű időszakom munka szempontjából, amiről őszintén nem tudom, hogy csak a műsor miatt volt vagy inkább a nyár előtti utolsó nagy hajrának tudható be. Azután viszont, főleg július-augusztusban mondhatni holtszezon volt, szóval úgy döntöttem, hogy ha már tavaly a forgatások miatt nem volt igazán nyaram, akkor ezt most kiélvezem. Úgyhogy nem dolgoztam túl sokat, inkább fesztiváloztam, meg buliztam a barátaimmal – kezdte.

De persze, amire mindenki kíváncsi, hogy az izmos edző hogy áll a csajokkal.

Párkapcsolatom nem volt és azóta sincs. Persze, ajánlatokat még mindig kapok, bár már kevesebbet. De ha elmegyünk szórakozni, akkor az ittas állapotban lévő nők azért szoktak próbálkozni. Nyilván randizni is szoktam, de valami nem az igazi, mert nem igazán változik a helyzet, legalábbis jó irányba. Igyekszem nyitott szemmel járni és vevő is vagyok az ismerkedésre, de nem minden áron. Egyébként is jobban szeretek személyesen ismerkedni, mert online sok a buktató

 – mesélte, amit a női rajongók biztos örömmel fogadnak majd.

– Nyilván kell, hogy beszéljünk pár mondatot a találkozó előtt, de volt már arra példa, hogy online nagyon jól ment a beszélgetés, személyesen viszont egyáltalán nem. Ezért szoktam már néhány mondat után bedobni, hogy találkozzunk, mert ott kiderül minden. Meg persze volt olyan is, hogy valaki nem úgy nézett ki, mint a képein. Sőt, az is előfordult már többször, hogy egy-egy nő csak az ismertség miatt próbálkozott be nálam. Több kamuprofil is megtalált már, de ezeket szerencsére elég jól ki tudom szűrni – tette még hozzá Peti.

A Házasság első látásra sztárjának nagy tervei vannak

A pörgős nyár után Peti  szintén pörgős őszre készül, bár teljesen más szempontból. A szórakozás helyét a munka veszi át, sőt igyekszik néhány új dologba is belevágni.

Most, hogy jön a szeptember igyekszem visszarázódni a régi kerékvágásba. Igyekszem a munkát helyrerázni, illetve már egy ideje próbálkozom az influencerkedéssel, szóval azt is szeretném kicsit jobban felpörgetni. A fotózással is elkezdtem foglalkozni korábban, amit szintén szeretnék továbbvinni. Úgyhogy van jó néhány tervem, de a lehetőségekre is nyitott vagyok, mindennel kapcsolatban, ha jön valami, ami tetszik, azt igyekszem megragadni

– árulta el.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek