Szívszorító

Megható képet tett közzé Mohamed Fatima születésnapja alkalmából

Létrehozva: 2024.08.16.

Az énekesnő ma ünnepli negyvenharmadik születésnapját. Mohamed Fatima szívszorító képet posztolt.

Mohamed Fatima egy fájdalmas, mégis szép történettel emlékezik meg saját születésnapjáról. Édesanyjával közös képet tett közzé közösségi oldalán, ami nem kis félreértést is okozott a rajongói körében.

Mohamed Fatima
Mohamed Fatima édesanyja halálát a mai napig nem tudta feldolgozni (Fotó: Bors)

Anyukáját köszöntötték

Az énekesnő rajongói félreértelmezték a kép üzenetét. Sokan azt hitték, Fatima édesanyját szerette volna felköszönteni a bejegyzéssel, és neki kívántak boldog születésnapot. Fatima kénytelen volt tisztázni a helyzetet, hogy ma nem az anyukájáé, hanem az ő születésnapja van. Azt is hozzátette, hogy tulajdonképpen anyukáját is lehetne ünnepelni ezen a napon, hisz neki köszönhető a jeles esemény. 

Keserédes születésnap

Bár a születésnapnak mindenki számára egy örömteli ünnepnek kellene lennie, Mohamed Fatima napját mégis beárnyékolja egy szomorú esemény. Ugyanis megható anekdotát írt anyukájával közös képe mellé. Az énekesnőnek láthatóan kedves emlék, hogy édesanyja mennyire várta minden évben ezt a napot, és bármi történt, törekedett arra, hogy mindig ő lehessen az első, aki felköszönti lányát, kettőjük közös történetének kíséretében. 

— Szépanyám! Annyira vártad mindig ezt a napot, hogy te legyél az első, aki felköszönt.
Hiába mentél egész nap, te akkor is megvártad az éjfélt, hogy elmesélhesd, hogyan születtem.
Hálásan köszönöm, hogy életet adtál nekem!

Mohamed Fatima teljesen megtört

Az énekesnő lassan hét éve, karácsony táján veszítette el édesanyját. A mai napig nem tudta teljesen feldolgozni a halálát. Anyukája volt a legjobb barátja, és példaképe is. Legnagyobb fájdalma, hogy még el sem tudott búcsúzni szeretett édesanyjától. 

— Anya… Körülnézek, kereslek mindenhol... de sehol sem látlak! Miért??? Miért?? El sem búcsúztál és azt sem engedted, hogy én búcsúzzak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek