Botrány

Megszólalt Törőcsik Mari eladott háza kapcsán a fogadott fia: „Gusztustalan volt”

Natasha

Létrehozva: 2024.08.07.

Módosítva: 2024.08.07.

Három évvel a halála után elkelt a háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas művésznő velemi otthona. Ám, mint kiderült Törőcsik Mari háza körül most is áll a bál, ugyanis a helyiek nem nézik jó szemmel, hogy kiadásra kínálják majd a legendás színésznő lakását.

Törőcsik Mari háza kicsivel több, mint három éve áll magányosan Velem Fő utcáján. Vagyis csak állt. Mint kiderült, a napokban lánya, Teréz megegyezett egy vállalkozóval, s eladta a legendás színésznő otthonát. Már ezt sem nézték jó szemmel a helyiek, ám történt valami, ami még inkább kiverte a biztosítékot. Ez nem más, minthogy Mari otthonából kiadó ingatlant csinálnak, azaz Airbnb funkciót fog ellátni...

Törőcsik Mari háza
Eladták Törőcsik Mari velemi otthonát, lázadnak a helyiek (Fotó: Bors)

Törőcsik Mari háza Airbnb lesz

A 140 négyzetméteres,  négyszobás, kétzuhanyzós fürdőszobás, kétkonyhás, külön kazánházas és boltíves pincés házat 69 millió forintért hirdették, azonban az évek alatt nem akadt rá vevő. Az egyelőre nem derült ki, hogy a vállalkozó kifizette volna ezt az összeget, vagy esetleg a színésznő lánya, Teréz engedett az árból, az viszont biztos, hogy konkrét tervek vannak az épülettel. Ezt lapunknak Törőcsik Mari fogadott fia is megerősítette:

Anyám kapuján kint volt egy tábla, hogy kiadó az ingatlan, de ez a napokban eltűnt. A szomszédtól tudom, hogy nem örülnek a helyiek a dolognak. Sajnos nekem ebbe nincsen beleszólásom

– jelentette ki lapunknak Son, Mari vietnámi, fogadott gyermeke. A férfi szavait egyébként alátámasztja az is, hogy az interneten is felbukkantak vélemények a ház körüli cirkuszról. Bár sokan kiakadtak a történteken, valaki nagyon örül, hogy sikerült megkötni az üzletet.

– Nagyon örülök hogy sikerült eladni a házat. A cirkuszt amit a velemiek rendeztek gusztustalan volt írta valaki az interneten, hamarosan pedig kiderülhet, hogy végül mi lesz a sorsa a velemi ingatlannak. 

Törőcsik
Íme, a komment, ami bizonyítja: óriási a felháborodás a ház körül (Fotó: Google)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek