LUXUS

Megtaláltuk: ebben a mesés luxushotelben lazít Tápai Szabina, nincs egyedül

Doris

Létrehozva: 2024.08.24.

Az egykori kézis Horvátország egyik legszebb szállodáját szemelte ki magának. Tápai Szabina igazi luxusban búcsúztatja a nyarat!

Ahogy arról a Bors elsőként beszámolt, Tápai Szabina a napokban elhagyta az országot, hogy férjével, Kucsera Gáborral és három gyermekükkel, Bencével, Millával és Bellával élvezi ki a nyár utolsó napjait. Bár a volt kézilabdázó titkolta, hogy pontosan melyik országba utazott, az Instagram-történetében megosztott fotókból az derült ki, hogy Európán belül maradt a család és egy tengerre néző szállodát választottak.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor
Tápai Szabina és Kucsera Gábor megmentette a házasságát (Fotó: Czerkl Gábor)

A Borsnak sikerült kiderítenie néhány jel alapján, hogy Szabina és Gábor a horvátországi Rijekát (azaz Fiumét) nézték ki maguknak. Az Adriai-tengerhez tartozó Kvarner-öböl partján fekvő település az ország legfontosabb kikötője, ami Zágráb és Split után a harmadik legnépesebb város is egyben. 2020-ban Európa kulturális fővárosa volt, mindemellett pedig közkedvelt turistacélpont.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor egy ötcsillagos hotelt választottak

Tápai Szabináék természetesen megadták a módját a pihenésnek. Nem máshol ünneplik a szerelmet, mint az ötcsillagos Hilton Rijeka Costabella Beach Resort And Spában, ami közvetlenül az Adriai-tenger partján található,  és az egyik legfelkapottabb szállásfoglaló portálon nagyszerű, 9,1-es értékelése van.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor ezen a mesés helyen pihennek (Fotó: www.booking.com)

„A Hilton Rijeka Costabella Beach Resort And Spa beltéri és szabadtéri, fűtött úszómedencével, valamint a Kvarner-öbölben egy 200 méter hosszú stranddal várja vendégeit. A szálláshely Abbázia óvárosára és Volosko festői településére nyújt kilátást. Az 5 csillagos szálloda szobákat, lakosztályokat és apartmanokat, éjjel-nappali recepciót, valamint felár ellenében parkolót és szobaszervizt kínál. A legtöbb szállásegységhez erkély vagy terasz tartozik, és mindegyik közvetlen kilátást nyújt a tengerre és a Kvarner-öbölre” - áll a hotelről készült leírásban.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor Horvátország egyik legszebb hoteljében pihennek (Fotó: www.booking.com)

A minden igényt kielégítő hotelben természetesen wellness részleg is található, a gyerekekkel pedig szakképzett, több nyelven beszélő gyermekgondozók foglalkoznak, ha a szülők pihenni akarnak. És mégis mennyi az annyi?

Nos, egy deluxe, két hálószobás villa kilátással a tengerre két felnőtt és három gyermek részére 4 éjszakára reggelivel valamivel több mint 800 ezer forint, de persze azt nem lehet tudni, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor pontosan milyen szobát választottak.

Nem is szeretne senki a zsebükben turkálni, a rajongók is inkább csak annak örülnek, hogy a válásról szóló vészjósló hírek után végül mégiscsak sikerült megmenteni a házasságukat!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek