Gyász

Most kaptuk a lesújtó hírt: elhunyt a Netflix sztárja

K. C.

Létrehozva: 2024.08.29.

Kollégái és rajongói egy emberként gyászolják.

A Netflix sztárja, Julian Ortega tragikus hirtelenséggel hunyt el egy spanyolországi tengerparton. A 41 éves elit színész a homokban napozott, amikor hirtelen szívrohamot kapott. A strandolók azonnal a segítségére siettek, orvost is hívtak hozzá.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A mentősök hősies erőfeszítései ellenére, akik 30 percen keresztül küzdöttek a rendelkezésükre álló defibrillátorral, mégsem tudták megmenteni a sztár életét. A szomorú jelenet a Marbellától nem messze fekvő Barbatéban, a Zahora strandon lévő, napsütötte strandbár alatt történt vasárnap este.

Julian elvesztését a spanyol színészek és színésznők országos szakszervezete szívhez szóló közleményben erősítette meg: „A Union de Actores y Actrices nevében őszinte részvétünket fejezzük ki a színész családjának és barátainak”.

A madridi születésű Julian a Caronte (2020), az Elite (2018) és a Nunc Et in Hora (2010) című filmekben nyújtott szerepeivel szerzett magának hírnevet, és olyan sikersorozatokban való szerepléseivel vált ismertté a spanyol tévéképernyőkön, mint a Cristo Rey, az Elite és a Velvet. Az Elite, a Netflix szenzációja, csak az első évaddal több mint 20 millió Netflix-felhasználót ejtett rabul a megjelenése első hónapjában.

Halálának bejelentése után színészkollégák és rajongók osztották meg a néhai színész iránti tiszteletüket. Fernando Tejero, Goya-díjas színész az írta: „Az élet néha olyan kegyetlen tud lenni. Megszakad a szívem, drága barátom. Julian Ortega nagyszerű színész és még jobb ember voltál. Szállj magasra”, míg Virginia Mataix színésznő erre utalt, az X-en pedig azt írta: ”Egy nagy ölelés Gloria Munoznak. Annyira sajnálom”.

Silvia Marso színésznő is kifejezte gyászát, mondván: „Hihetetlen színész és kolléga volt, aki ugyanolyan őszinte, becsületes és kedves volt, mint a szülei. El sem tudom képzelni, mit érezhetnek a szülei és mindenki, aki ismerte őt a szakmában. Ez egyszerűen szörnyű. Nem tudom felfogni. Teljes szomorúsággal tölt el.”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek