Példamutató

"Napról napra élsz" - Katalin hercegné ezekre a fontos dolgokra koncentrál rákdiagnózisa óta

Létrehozva: 2024.08.08.

A királyi család legkedveltebb tagja nem fecsérli az időt a drámázásra, minden pillanatot úgy él meg, ahogyan azt ő szeretné.

Mindenkit sokkolt, amikor az év elején kiderült, hogy Katalin hercegné rákbetegséggel küzd. Azóta a walesi hercegné napról napra jobban érzi magát és a bejelentés óta már két alkalommal is megjelent a nyilvánosság előtt. Azonban állapotáról elég nagy a titkolózás a királyi családban. 

Fotó: AFP

Most azonban Robert Jobson királyi szakértő és író a Hello! Magazinnak adott interjújában elárult pár információt és így fogalmazott Katalinról:

 

Nagyon nyugodt. Ő olyan ember, aki megoldásokat akar találni, és felül akar emelkedni a zajon és a drámán. Úgy vélem, figyelembe véve, amit át kellett élnie, az ember nem akar időt pazarolni zajra és drámára, ha az egészségről van szó….Napról napra élsz; azokat a dolgokat csinálod, amiket szeretnél.

 

A 60 éves Jobson megjegyezte, hogy Katalin már a rákdiagnózisát megelőzően is tudatta a néhai II. Erzsébet királynővel és III. Károly királlyal, hogy nem fogja "sürgetni, hogy olyan dolgokat tegyen, amelyeket nem feltétlenül akar" - beleértve azt is, hogy királyi kötelességeit az anyai szerepe elé helyezze. 

Júniusi közösségi média frissítésében Katalin hercegné elmondta, hogy „jó ütemben halad” a felépülésben, és még „néhány hónapig” folytatja a kezelést - számolt be a life.hu.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek