Kísértés

„Nem voltam még 10 napnál többet külön a feleségemtől” — Kasza Tibor így élte meg a Kísértést

Natasha

Létrehozva: 2024.08.17.

20 év után visszatér Magyarországra a világhírű Temptation Island, azaz a Kísértés. A műsorvezető ezúttal Kasza Tibor lesz, akit kikérdeztünk a műsorról, és arról is, hogy szereplőként bevállalná-e a Kísértést.

Kasza Tibor műsorvezetésével szeptember 1-jén elstartol a Kísértés! A TV2 szuperprodukciójában négy pár teszi kockára a kapcsolatát Thaiföldön, miközben arra a kérdésre keresik a választ: románcuk túléli-e a sziget hatalmát vagy engednek a kísértésnek…  Nem lesz könnyű dolguk, hiszen 10 nő és 10 férfi teszi próbára a szerelmeseket, ráadásul a párosok külön laknak majd egymástól, így lehet, hogy a csábítás még nagyobb lesz. Meg is kérdeztük a műsor házigazdáját, hogy ő milyen élményekkel tért haza a forgatásról, és persze arra is kíváncsiak voltunk, hogy bevállalna-e feleségével egy ilyen kihívást.

Kasza Tibor
Kasza Tibor fontos számára fontos a felesége, ezért nem vállalná be a Kísértést (Fotó: Szabolcs László)

Kasza Tibor: Nem voltam még 10 napnál többet külön a feleségemtől

A show házigazdája a Borsnak elárulta: új vizekre evezett a Kísértés miatt, hiszen itt egy teljesen más oldalát tapasztalta meg a műsorkészítésnek. Mint mondja, eddig az volt főként a feladata, hogy akárhogy is, de mosolyt csaljon az arcokra, itt viszont hagynia kellett, hogy az érzelmek utat törjenek maguknak. 

– Nekem a legnagyobb kihívás érdekes módon a nagy számnak az elcsendesítése volt. Ezzel arra célzok, hogy én eddig minden műsorban ahhoz voltam hozzászokva, hogy a rosszabb szituációkat megpróbálom humorba fordítani, feloldani, kibeszélni, hogy valahogy nevetés legyen a vége. 

Na, itt a csend volt inkább az úr! Olyan mértékű drámák voltak, amiket hagynom kellett, hogy kiforrjanak. Nekem ez volt a legnagyobb kihívás

kezdte lapunknak Kasza Tibi, akinek a munka lelki részével is meg kellett birkóznia, hiszen a versenyzők sokszor tőle várták a megoldást. Akkor is, ha éppen darabokra hullott a kapcsolatuk, vagy éppen egy új románc kezdett kialakulni...

– Az egyetlen kapaszkodójuk én voltam a külvilág felé. A fiúknak és a lányoknak is. Emiatt éreztem azt, hogyha bármi nehéz pillanatot kellett megélniük, akkor mindig nálam keresték a biztonságot vagy menedéket. 

Néztek rám, hogy hátha azt mondom, nem igaz, amit a párjuk tett, reménykedtek, hogy jó híreket kapnak...

Nagyon érdekes lelki kötelék volt ez. Emellett volt sok olyan szituáció, ami nekem is megterhelő volt, vagy mikor az arcomba hazudtak a játékosok, úgyhogy ez egy érdekes utazás volt. Talán a legnehezebb az volt, mikor összetörve, sírva láttam olyan embereket, akik két nappal korábban még arról esküdöztek, hogy a kapcsolatuk betonbiztos... – tette hozzá a műsorvezető, akinek feltettük a nagy kérdést: feleségével bevállalná-e a Kísértést?

Soha nem jelentkeznék egy ilyen műsorba. Én nem is értettem, hogy önszántából valaki ilyet miért csinál. Eleve nem voltam még 10 napnál többet külön a feleségemtől. Nekem ez lehetetlen! Viszont a játékosok nagyon bátrak voltak. Először én is azt gondoltam, hogy mégis ki megy be egy ilyen műsorba, kamerák és kísértők célkeresztjébe, aztán a műsor után elbeszélgettem a párokkal, hogy nekik ez megérte-e. Kivétel nélkül mindenki igennel válaszolt 

– mondta Tibi, szeptember elsejétől pedig a nézők is láthatják, hogy párosok engedtek-e a kísértésnek. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek