Változás

Így változott meg a Next Top Model Hungary döntőseinek élete

Bors

Létrehozva: 2024.08.25.

Mindhármuk életére jelentős hatással volt a műsor. A Next Top Model Hungary döntősei meséltek arról, mivel foglalkoznak mostanában.

A Next Top Model Hungary végső kifutója óta, amikor megtudhattuk, ki nyeri meg sokak kedvenc showműsorát, már jó pár hónap eltelt. Most a döntős lányok meséltek arról a Borsnak, hogy hogyan alakult az életük a műsor óta, milyen változásokat tapasztalnak. Bár mindannyiuk számára sokat jelentett a tehetségkutató, pályájuk közel sem alakult azonosan. Van, aki számára mindent megváltoztatott a műsor, de van, akinél inkább hobbiszinten maradt a modellkedés. 

Next Top Model Hungary
A Next Top Model Hungary harmadik helyezettje, Vidéki Vivi Kínai tolmácsként képzeli el az életét (Fotó: Szabolcs László)

Vidéki Vivi megtudta, mi az ő igazi útja

A műsor harmadik helyezettje, Vidéki Vivien például nem érez sok változást az életében. Bár semmiképp nem szeretné abbahagyni a modellkedést, rájött, számára nem ez lesz a fő cél. Vivi inkább a magánéletében köszönhet sokat a műsornak, nem pedig szakmailag.

Önmagában egy műsor nem elég ahhoz, hogy valaki élete teljesen megváltozzon, az enyém sem vett túl nagy fordulatot. Az én életem nagy része eleve a polgári munkám körül forgott, ami a kínai tolmácsolás és a közgazdaság, ez a mai napig így van. A modellkedés mindig is álmom volt, de most, hogy belekóstoltam, tudom, hogy a fő célom már nem ez lesz. Tagadhatatlan, hogy nagyon jó barátságokra tettem szert, mint például a Lilik vagy Panki, akikkel a mai napig nagyon jó kapcsolatot ápolok. Illetve Kiss Márk az, akire mindig számíthatok és segíti a karrierem. Emellett van egy nagyon jó modellügynökségem, akikkel nagyon szeretek együtt dolgozni. Viszont a mindennapjaimat a polgári munkám teszi ki, illetve a jogi egyetemet is folytatom mellette

Nekem a legfontosabb az, hogy folyamatosan képezzem magamat, és mindig legyen egy olyan tudásom, amivel helyt tudok állni. Hiszen a szépség az mulandó. Igazából kipróbáltam magamat, aminek nagyon örülök, mert biztos, hogy bántam volna, ha nem próbálom meg. Most már tudom, hogy melyik szakma az, ami igazából vonz, és melyik az én utam. 

Next Top Model Hungary
A Next Top Model Hungary második helyezettje, Czibolya Niki több lábon áll, szereti a kihívásokat (Fotó: Szabolcs László)

Czibolya Niki másik karrierjét segítette a műsor

Czibolya Nikolett a dobogó második fokát foglalhatta el. Elmondása szerint abszolút jó irányba változott az élete a műsor óta. Azonban nem feltétlenül a modellkarrierjében látja a változást. Annak örül legjobban, hogy a műsor által többen megismerték a munkásságát - és őt magát is .

— Úgy érzem, hogy itthon többen megismertek a szakmában is. Szóval pozitív irányban változott csak az életem. Nagyon sok munkám van azóta. A nyár is ezzel telt, a munkával. Én nagyon élvezem. Lett több felkérésem fotózásban is, de inkább a tartalomgyártásban, amit én már előtte is csináltam. Jelenleg az influenszer és a modellkarrieremre is ugyanúgy fókuszálok, és mellette a családi cégben is tevékenykedek. 

Tehát így három dolog is van egyszerre. Nem is tudnék választani közülük. Mindig úgy voltam, hogy minden lehetőséget szeretnék meglovagolni, ami jön az életben. Szeretném, ha közismertebb lenne a családi cégünk, mert szerintem nagyon jó értéket képviselünk, a párommal is abban látjuk a jövőt. De mellette ugyanúgy marad a modellkedés és az influenszerkedés. 

Next Top Model Hungary
A Next Top Model Hungary győztese, Mészáros Lili legnagyobb álma teljesült a műsor által (Fotó: Szabolcs László)

A Next Top Model Hungary győztesének élete teljesen megváltozott

A műsor nyertese, Mészáros Lili élete fenekestül felfordult, méghozzá a létező legjobb értelemben. Lilinek a legnagyobb álma vált valóra. Nagyon szerencsésnek tartja magát, hogy azzal foglalkozhat, amivel világéletében szeretett volna. A Next Top Model Hungary rengeteg lehetőséget adott neki, nagyon sokat köszönhet a műsornak. Azonban nemcsak a lehetőségek miatt hálás, de ő a műsor sokszor teljesíthetetlennek tűnő akadályaiból is rengeteget profitált.

— Az én életem az teljesen megváltozott. Ezt most a lehető legpozitívabb értelemben mondom, mert végre azt tudom csinálni, amit szerettem volna. Hobbiként én nagyon régóta foglalkoztam modellkedéssel, viszont a műsor kapcsán végre meg is tudok belőle élni. Nekem nagyon nagyon sok lehetőséget adott, meg ad is a mai napig. Illetve az influenszer jellegű együttműködésekből is egyre több van. Ezekből olyanokat tudok választani, amit tényleg használok, vagy jó terméknek tartok. Még az sincsen, hogy minden dologra muszáj vagyok igent mondani. 

Ráadásul magában a műsorban annyira extrém fotózások és kifutók voltak, hogy bármilyen munkám volt azóta, ahol kérdezték, hogy jól vagyok-e, mindig azt mondom, hogy a műsor után nehezen tudok olyan helyzetet elképzelni, ami nagyobb kihívás lenne. Ilyen szempontból meg is edzett maga a műsor, nagyon sokat fejlődtem, nagyon sokat tanultam. Olyan kapuk nyíltak meg, hogy ott van mögöttem egy ügynökség, akiknek nagyon jó nemzetközi kapcsolatrendszere van. Olyan portfóliót tudunk felépíteni, amivel így 27 évesen is nemzetközi referencia nélkül is reális az, hogy nyitni tudjunk Európa felé. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek