MODELL

„Nem elég biztos a talaj” – itt a vége, feladja karrierjét a Next Top Model Hungary sztárja?

mkb

Létrehozva: 2024.08.11.

Papp Gabi lemond a modellkarrierről? A Next Top Model Hungary ígéretes versenyzője hamarosan visszatér a civil foglalkozásához.

Papp Gabi hatalmas rajongótábort szerzett magának a Next Top Model Hungary című műsornak köszönhetően. Bár azt hitte, „ez a csoda is három napig tart”, valójában még mindig felismerik, leszólítják, sőt, tanácsot kérnek tőle.

papp gabi next top model hungary
Papp Gabi emlékezetes karaktere volt a Next Top Model Hungary műsorának, a mai napig felismerik, megszólítják az utcán (Fotó: Fülöp Pál Ábel)

Papp Gabi: „Nem mondom, jól esik, hogy ennyien szeretnek"

A Next Top Model Hungary versenyének ígéretes jelöltje volt a rangidős édesanya, aki végül a hatodik helyen végzett a TV2 tehetségkutató műsorában. Gabi akkor azt hitte, a hirtelen jött hírnév gyorsan elillan, de nem így lett.
Amikor a műsor adásba került, sokan megismertek, odajöttek hozzám az utcán. Aztán egy időre visszamentem Angliába, és most, amikor néhány hete hazajöttem, meglepve tapasztaltam, hogy még mindig ennyien érdeklődnek utánam - mondta Gabi a Borsnak.

Azt hittem, ez a csoda három napig tart, de nem.

Sok fiú és lány ír rám a mai napig, az utcán is megállítanak. Még mindig nem szoktam meg teljesen, hogy a boltban vagy a villamoson a nevemet kiáltják, és odajönnek hozzám, fotót kérnek. A napokban egy fiú szólított meg, hogy tanácsot kérjen, hogyan kezdjen a modellkedésbe. Egyébként nincs nagy titok, kitartóan kell ostromolni az ügynökségeket, fotókat kell készíteni. Szerencse, kitartás, és bárkiből lehet modell! – mondta lapunknak mosolyogva a TV2 sztárja.

Nem mondom, jól esik, hogy ennyien szeretnek, érdeklődnek irántam. Hódolók is akadnak, ezt meg kell tanulni a helyén kezelni, könnyű elröppenni a sok bóktól. Ügyelek rá, hogy ez ne történjen meg!

Papp Gabi számos félelmével nézett szembe a műsorban, de profizmusa mindig felülkerekedett. Nem véletlen, hogy még idegenek is tanácsot kérnek tőle, hogyan érvényesülhetnének a szakmában (Fotó: Zsólyomi Norbert)

Next Top Model Hungary után civil élet

A műsor ugyan Magyarországon fellendítette a modellkarrierjét, de alapvetően Angliában él, és mással foglalkozik.
Az elmúlt időben sok munkát kaptam itthon, de még nem elég biztos a talaj, hogy mozdítsam az egész családomat. Ezt a nagy lépést még nem tudnám megtenni. Alapvetően Bristolban élek, itt pedig nem modellkedem, civil munkám van – tette hozzá a szépségszalon-tulajdonos. Korábban a közösségi oldalán egy kérdezz-felelek játékban elárulta, hétéves kislánya mellé egyszer talán szeretne még egy gyermeket.

Nem vagyok elzárkózva, hogy legyen még egy babám, de jelenleg a sok munka, utazás mellett lehetetlennek érzem a gyerekvállalást. Jelenleg kereknek érzem az életem, sokat dolgoztam az elmúlt időszakban, most learatom a babérokat

 – ismerte el mosolyogva bevállalós modell.  

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek