Boldogság

Újra szerelmes a Next Top Model Hungary sztárja: ő a szerencsés férfi

Niki

Létrehozva: 2024.08.06.

A műsor 5. helyezettje, Jávori Lili a forgatás után nem sokkal szakított egykori párjával, Hadas Alfréddal, de most úgy tűnik, újra rátalált a szerelem. A Next Top Model Hungary versenyzője az Instagram-oldalán mutatta meg, hogy ki a szerencsés.

Jávori Lilit a Next Top Model Hungary című műsorból ismerhetik a nézők, ahol táncosként indult el a Magyarország következő topmodellje címért. A gyönyörű lány egészen az 5. helyig jutott, amikor véget ért számára a küzdelem, sokak szerint igazságtalanul. A táncos ugyan akkor még kapcsolatban volt, de márciusban kiderült, hogy szakítottak kedvesével. Lili most az Instagram-oldalán mutatta meg, hogy újra szerelmes.

Jávori Lili Next Top Model Hungary
Újra szerelmes a Next Top Model Hungary Lilije (Fotó: TV2)

Lili a műsor forgatása alatt még a Sztárban sztár leszek! felfedezettjével, Hadas Alfréddal alkotott egy párt, így az egyik adásban is hallható, hogy a rapper érzelmes levelet írt neki. A fiatal zenész és kedvese azonban még márciusban bejelentették, hogy külön folytatják. És bár a másfél éves kapcsolatot harag nélkül, jó viszonyban sikerült lezárniuk, békülésről nem volt szó. Úgy tűnik ez már így is marad hiszen a lánynak egy újabb zenész rabolta el a szívét.

A Next Top Model Hungary sztárja meg is mutatta kedvesét

A profi táncos a 24 óráig elérhető Instagram-történetében osztotta meg boldogságát, egy romantikus fotóval, amin épp szerelmét csókolja. A képről az is kiderül, hogy a titokzatos férfi nem más, mint Budai Dávid, aki a BSW nevű rapperduó zenekarának billentyűse. Ez persze sok mindent, megmagyaráz, hiszen Lili a BSW legutóbbi klipjében is szerepel, így könnyen meglehet, hogy annak forgatása közben találtak egymásra, bár ezt egyelőre nem árulták el. A fotó előtt sok követőjük találgatta azt is, hogy talán Sziklai Mátyással, azaz Mekloddal, a rapperek egyikével kerültek közelebbi viszonyba, de úgy tűnik ez igencsak messze áll a valóságtól. Sőt, Matyit nemrégiben Galambos Bogival csípték el a szemfüles rajongók, ahogy a városban kocsikáznak, bár könnyen meglehet, hogy mindössze barátságról és közös munkáról van szó, mint ahogy Lilivel is.

Jávori Lili Next Top Model Hungary és párja
Úgy tűnik Jávori Lilire újra rátalált a boldogság (Fotó: Instagram)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek