BOTRÁNY

Opitz Barbinak elege lett, beperli zaklatóját

Buster

Létrehozva: 2024.08.26.

A népszerű énekesnőnél most végleg betelt a pohár. Többé nem hagyja, hogy olyan emberek, akiken segített és akiket a barátjának hitt, méltatlan helyzetbe sodorják őt. Opitz Barbi feljelentést tesz önjelölt táncosa ellen.

Nem várt helyről érte méltatlan támadás Opitz Barbit. Alkalmi táncosa egy videóban kiabált rá kígyót-békát, miután a fiatal énekesnő és az új menedzsmentje úgy döntött, nem adnak számára több lehetőséget. Barbi részletesen nem szeretne reagálni a Roki művésznéven futó fiatalember szavaira, mert méltatlannak érzi minden szavát, de a Borsnak elárulta, nem tűri tovább sem a rágalmakat, sem pedig az őt és családját ért folyamatos zaklatásokat. Feljelentést tesz önjelölt táncosa és barátja ellen. 

Opitz Barbi
Opitz Barbi feljelentést tesz egykori barátja ellen. Fotó: Nagy Zoltán

Opitz Barbi: „Láttam benne a lehetőséget és meg is adtam neki...”

Mélységesen felháborít, amit Roki abban a förtelmes videóban mond. Zagyvaságokat beszél, ezért nem is térnék ki külön az állításai igaztalanságára. 

Maradjunk annyiban, hogy én a kisujjamat nyújtottam neki, de ő a karomat akarta! 

– Valóban kapott néhányszor lehetőséget tőlem arra, hogy mögöttem táncoljon egy-egy fellépésen, de tegyük azért tisztába a dolgokat. Ő nem volt az én hivatalos táncosom, csak valaki, akiben egykor láttam lehetőséget és meg is adtam neki kezdte lapunknak Opitz Barbi, aki azzal is tisztában van, hogy mi váltotta ki irányába a srác haragját. Ugyanakkor hozzátette, semmiféle ártó szándék nem állt a döntés mögött, hogy nem kíván többet együtt dolgozni Rokival.

HOT FELTÖLTÉS OPITZ BARBI
Opitz Barbi utoljára beszélt a méltatlan esetről. Fotó: Szabolcs László

Közölte, hogy támadni fog és meg is tette”

Az, hogy a jövőben nem szeretnék táncosokkal dolgozni a produkcióimban, egy szakmai döntés és az ég világon senkit sem akartam ezzel megbántani. Az új menedzserem és én is úgy láttuk jónak, ha a megújulás jegyében változtatunk a csapatunk összetételén, de ez nem azt jelenti, hogy bárki, aki korábban a produkcióban szerephez jutott, ne lenne elismerve. Sajnos Roki a jelek szerint nem értette meg a miérteket és zaklatni kezdett engem, a családtagjaimat és a barátaimat és a menedzseremet is. Tudtuk, hiszen közölte, hogy támadni fog és meg is tette magyarázta Barbi, aki végül arra a döntésre jutott, hogy nem tűr tovább. – Valójában nem hagyott más választást, mint hogy feljelentést tegyek. Zaklatásért és persze a videó miatt becsületsértésért és hitelrontásért is elindítjuk az eljárást – zárta le a témát egyszer és mindenkorra Opitz Barbi

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek