Újratervezés

Ördög Nóra házi Ázsia Expresszt szervezett, felújított ház volt a nyeremény

Niki

Létrehozva: 2024.08.29.

Az Ázsia Expressz műsorvezetője úgy döntött, kicsit besegít az Újratervezés csapatának és Stohl Andrással közösen meglepték az Erdős-Berky családot egy személyre szabott játékkal. Ördög Nóra még nyereménnyel is készült nekik, ami nem mást volt, mint a felújított otthonuk kulcsa.

Az Újratervezés harmadik hetében az Erdős-Berky családot ismerhették meg a nézők, akinek nem csak a felújításra volt nagy szükségük, de az otthonukat akadálymentesíteni is kellett, hogy a Duchenne-féle izomsorvadásban szenvedő kisfiú, Krisztián visszatérhessen a házukba. A munkálatok hamarosan befejeződnek, ám ahhoz, hogy megkaphassák a lakás kulcsait egy különleges játékban kellett részt venniük, amit Ördög Nóra szervezett nekik.

Ördög Nóra Stohl András Újratervezés
Ördög Nóra rendhagyó "Ázsia Expressz" műsorvezetője lehetett (Fotó: TV2)

Krisztián nagy rajongója az Ázsia Expressznek, ezért Stohl András úgy gondolta, hogy megpróbálja idehozni a vetélkedőt neki, amihez Ördög Nórát hívta segítségül.

Az Újratervezés mindig is nagyon fontos helyet foglalt el a szívemben, több évadot vezettem is és pontosan tudom, hogy milyen érzés és milyen élmény segíteni ezeknek a családoknak. Jó, hogy egy picit eltereljük a gondolataikat arról a sok szörnyűségről, amin átmennek, úgyhogy nagyon örültem, amikor András hívott, hogy jöjjek, különösen úgy, hogy az Ázsia Expressz a másik szívem csücske és ezt a kettőt most össze tudjuk gyúrni. Remélem, hogy Krisztiánnak sikerül egy kicsit örömet szerezni, ezzel az egyszerűsített, mégis bonyolult kalandjátékkal és idevarázsolni neki az Ázsia Expresszt, úgy, hogy közben nem mozdítottuk ki annyira a komfortzónájából

 – mesélte Nóri.

Stohl András Újratervezés
Rutinos Ázsia Expressz versenyzőként Stohl András is besegített Máriának és Krisztiánnak (Fotó: TV2)

Ördög Nóra csavaros feladatokat adott a játékosoknak

A háromtagú családból csak az édesanya és kisfiú tudtak részt venni a játékban, de Stohl András örömmel csatlakozott a csapathoz és mindenben segítette az anya-fia párost. Sőt, a műsorvezető a csavaros megfogalmazású feladatokon is kifejezetten jól eligazodott, hiszen az Ázsia Expressz ötödik évadában ő is versenyzett, Tilla párjaként, amit majd vasárnaptól láthatnak a nézők.

Ha pedig kíváncsiak, hogy a család hogyan teljesített és sikerült-e megszerezniük a kulcsokat, akkor nézzék az Újratervezés csütörtöki adását 21:30-tól a TV2 Klubon!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek