Kritika

Ördög Nóri őszinte vallomása a gyerekeiről: „Valószínűleg soha nem élhetnek egy igazán átlagos életet”

D.G.

Létrehozva: 2024.08.13.

Módosítva: 2024.08.13.

A TV2 népszerű műsorvezetője tisztában van vele, hogy sosem tud olyat csinálni, amibe valaki ne tudna belekötni. Ördög Nóri persze igyekszik nem foglalkozni a kommentekkel, a rosszindulatú kanapéhuszárokkal, kivéve ha a gyermekei szerepléséről van szó.

Senki nem kivétel, minden ismert ember találkozott már az oldalán rosszindulatú hozzászólással, kéretlen, durva kritikával. Ördög Nóri is, aki nem tagadja, van olyan komment, ami megérinti és ha valamit több ember is szóvá tesz, akkor elgondolkodik rajta, hogy lehet valami félreérthető volt. A gyönyörű műsorvezető lesz a következő vendége a TV2 Titkok Ramónával podcast műsorának, ahol többek közt erről és arról is beszél, hogy vannak, akik külső szemmel ítélik meg gyermekei szerepeltetését. 

Ördög Nóri
Ördög Nóri gyermekei gyakran tűnnek fel a műsorvezető és férje közösségi oldalán / Fotó: Facebook/Ördög Nóra

Ördög Nóri igyekszik kizárni a kommenteket

A TV2 gyönyörű műsorvezetőjét csak az Instagram-oldalán 350 ezren követik. Ördög Nóri posztjaira mindig nagyon sokan kíváncsiak, legyen szó műsorok kulisszatitkairól, vagy családi pillanatokról. S még ha nem is ez a legjellemzőbb, szokott kapni negatív hozzászólásokat.

– Elolvasom a kommenteket, nyilván van köztük olyan, ami megérint, azért nagyon nem mindegy, honnan jön – árulta el Lékai-Kiss Ramóna kérdésére Ördög Nóri. – Ha több ember szóvá teszi ugyanazt, akkor lehet, hogy elgondolkozom rajta, hogy miért tűnik úgy, vagy mi az, ami nem látszik a teljes képből, ami miatt félreérthető. De általában, az ilyen „ronda vagy” típusúakkal nem foglalkozom. 

Nekünk nincs nehéz dolgunk, amikor egy tévéműsor előtt órák telnek el azzal szertartásosan, hogy minket gyönyörű szépre befodrászoljanak és kisminkeljenek, és ott vagyunk a képernyőn, de nem lehet ez az etalon a hétköznapi csajok számára, hiszen hétköznap én sem így nézek ki. Nem akarom ezt a rossz érzést kelteni a csajokban, tehát én reggel úgy nézek ki, ahogy kinézek. Én szeretem a sminkeletlen arcomat és most már szórakoztat, hogy tényleg mindig ezt váltja ki egy ilyen bejegyzés, hogy hatszázezer komment, hogy te tényleg milyen ronda vagy.

Mind a televíziós, mind a család Instagram-oldalán, mint ahogy a vlogjukban is feltűnnek gyermekei. Ördög Nóri többször kapta már azt is kritikaként, hogy miért „szerepeltetik” Micit és Vencit. 

– Annyira természetellenesnek tűnt a fordítottja, hogy tulajdonképpen azért sodródtunk így ebbe bele. 

Mivel mi mindketten annyira látszódunk, azt tűnt furcsábbnak, hogy őket miért dugdosnánk el. Feléjük is nehéz lett volna megmagyarázni azt, hogy ha mi látszódunk és nekünk ez oké, akkor ők meg miért nem látszódhatnak. Ebben éreztem egy olyan feszültséget, amit ez most feloldott, de folyamatosan figyeljük őket, hogy erre hogyan reagálnak, most már van erről véleményük, van kedvük – nincs kedvük, tehát ez nem egy kényszer… Aki erről kívülről véleményt mond, az soha nem élt a mi élethelyzetünkben és nem érzékeli, hogy ezek a gyerekek valószínűleg soha nem élhetnek egy igazán átlagos életet, mert róluk a környezetükben mindig is tudott lesz, hogy ők a Nánási Pál és az Ördög Nóra gyerekei, még akkor is, ha ők nem látszódtak korábban.

A Titkok Ramónával teljes adását holnap (szerdán) 14 órától bárki megnézheti, további izgalmas részletek derülnek ki Ördög Nóriról!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek