Fájdalom

"Beszélni sem tudtam normálisan" – Hátborzongató baleset történt a magyar szépségkirálynővel

Natasha

Létrehozva: 2024.08.13.

Az egykori szépségkirálynő éppen indult volna Barcelonába, mikor megtörtént a baj. Polgár Kriszta hirtelen azt sem tudta, mit csináljon, de aztán megérkezett a segítség.

Polgár Kriszta igencsak nehéz pillanatokat tudhat maga mögött, hiszen az utazása előtt egyetlen nappal orvosi ellátásra volt szüksége. Az egykori szépségkirálynő gépe szombaton indult Barcelonába, azonban péntek délután fogászati vészhelyzet történt, és még veszélybe került a nyaralása is. Máris mutatjuk a részleteket!

Polgár Kriszta
Fotó: Markovics Gábor
Polgár Kriszta hátborzongató helyzetbe került

Polgár Kriszta: Beszélni sem tudtam normálisan

Nos, Kriszta éppen az utazásra készült, mikor kitört egy foghíd a szájában. Az igazi problémák viszont csak ekkor kezdődtek, ugyanis a modellnek két másik fogától is el kellett búcsúznia.

Szombat hajnalban indultunk Barcelonába és péntek délután kitört egy híd a számban, ami azt is eredményezte, hogy két fogat is magával rántott. Így egyszerre háromtól szabadultam meg. Nem voltam olyan vicces. Szerencsére alsó fogsor és oldalt volt, így nem látszott, de beszélni sem tudtam normálisan

– árulta el az Instagram-oldalán Kriszta, aki szerencsére még időben talált egy szakembert, és új fogakkal utazhatott el Barcelonába. 

Az év sem indult túl jól

Az élet nemcsak ábránd és mese, nem mindig a legjobbat sodorja az ember útjába. Sajnos az idei év elejét kezdete Polgár Krisztáéknak sem alakult túl jól, és a jelek szerint a peches széria csak tovább folytatódott.

– Az év nem úgy kezdődött, ahogy szerettük volna. Volt benne törött láb, tüdőgyulladás, Covid, nálam hátfájás stb, stb. Sok sok buktató. De sok jó dolog is. A legjobb kifejezés talán tényleg a "sűrű". És elkezdtem dolgozni is részmunkaidőben. Szokjuk az új rendszert az életünkben. Amíg egészség van tényleg semmi más nem számít – fogalmazott akkor Kriszta. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek