ria

Robban a cukiságbomba: így táncol a magyar zászlóval Kiss Ramóna fia

Létrehozva: 2024.08.19.

Ennél tündéribbet ma már nem látsz.

Egy hete már, hogy véget ért a 2024-es párizsi olimpia. Mennyi öröm, mennyi izgalom, mennyi dicsőség jutott a magyaroknak! Nemzeti összetartozásunk érzését tovább növelte, hogy együtt szurkolhattunk olimpikonjainknak, akik mindent megtettek, hogy szebbnél szebb sikereket érjenek el. Kiss Ramóna a helyszínről szurkolt, és kisfiával együtt izgult Lékai Mátéért és a magyar kézilabda-válgatottért, no meg persze minden magyar sportolóért. Erről szedett össze néhány szép pillanatot legfrissebb posztjában. Az első videón a kisfia látható, ahogyan a magyar zászlóval énekel és táncol, és bizton állíthatjuk, hogy ennél aranyosabbat ma már nem látunk a neten!

Kiss Ramóna nagyon büszke

- Egy héttel ezelőtt véget ért az olimpia! Rengeteg csodás élménnyel gazdagodtunk, talán még most sem fogjuk fel, hogy mekkora ajándék egy ilyen eseményen élőben szurkolni a magyaroknak! Köztük a férjemnek is ami még izgalmasabbá tette számunkra ezt az egészet.

Ez a kis csokor amit összeválogattam nem adja vissza mindazt amit érzünk, de talán egy kicsit megmutatja! Szívből gratulálok minden magyar sportolónak, aki képviselte hazánkat az olimpián! Köszönjük Nektek a sok izgalmas pillanatot!

- írja Rami. 

A tüneményes videót és a képeket IDE kattintva lehet megtekinteni. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek