Elmúlás

Lesújtó hírt közölt a beteg zenészlegenda: úgy érzi, nincs sok hátra

Bors

Létrehozva: 2024.08.19.

Rod Stewart izgatottan várja 80. születésnapját, de tudja, hogy "a napjai meg vannak számlálva".

Órákkal a koncertje előtt jelentette be a 80 éves rocklegenda, Rod Stewart, hogy megbetegedett, így kénytelen lemondani a 200. Las Vegas-i fellépését.

Teljesen összetörtem. Olyan régóta vártam ezt a koncertet. Nagyon sajnálom az okozott kellemetlenségeket. Szerencsére 2025-ben visszatérünk, és remélem, hogy mindannyian ott lesztek

– nyilatkozta. Érthetően sokan aggódni kezdtek, ugyanakkor bizakodásra adhat okot, hogy pár nappal később, augusztus 17-én felesége, Penny Lancaster egy megható családi fotót osztott meg korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában, amely kellemes emlékeket idéz benne. 

Rod Stewart & Penny Lancaster KGC-49/305/453
Rod Stewart a közelmúltban az utolsó pillanatban volt kénytelen lemondani a koncertjét  Fotó: Northfoto

Rod Stewartról azonban tudni: nem látja ilyen derűsen a helyzetet, bár bátran kezeli az elmúlást. Nemrég ugyanis arról beszélt, hogy szembenéz a halandósággal, és nem engedi, hogy halálfélelem árnyékolja be életét, miközben izgatottan várja 80. születésnapját.

Annak ellenére, hogy elismerte, a "napjai meg vannak számlálva," eltökélt, hogy a lehető legteljesebben élje hátralévő éveit. Hozzátette: amíg lehet, addig folytatja bulizós életvitelét.

Tudom, hogy napjaim meg vannak számlálva, de nem félek. Mindannyian túl kell essünk ezen egyszer, tehát mindannyian ugyanabban a hajóban evezünk. Ezeket az utolsó éveket a lehető legjobban fogom kiélvezni. Pár év – talán még 15 lehet hátra. Könnyen meg tudom csinálni, haver, könnyedén

– árulta el a nyolcgyermekes apuka, hozzátéve, azóta, hogy túlélte a prosztata- és pajzsmirigyrákot, így már jobban odafigyel az egészségére.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek