Királyi család

Rossz hír érkezett Katalin hercegnéről, összeomlott a fájdalomtól

Bors

Létrehozva: 2024.08.25.

Nem bírja nézni, ahogy szétesik a család, de sajnos nem ugyanaz az álláspontjuk Vilmos herceggel.

Katalin hercegné márciusban jelentette be, hogy rákkal küzd, azóta megelőző kemoterápiás kezelésen esik át. A háromgyermekes édesanya igyekszik sokat pihenni, családja pedig szinte mindenben támogatja. Vilmos herceg gondoskodik róla, hogy kerülje a stresszt, ezért például nem hagyja, hogy felesége felvegye a kapcsolatot Harry herceggel. Mint most kiderült, döntésével Vilmos nagy fájdalmat okoz kedvesének.

HOT FELTÖLTÉS, KATALIN HERCEGNÉ
Katalin nem tudja meggyőzni Vilmost a békekötésről. (Fotó: GETTY IMAGES / GETTY IMAGES)

A bennfentesek szerint Katalin azt szeretné, ha Vilmos esélyt adna a békének és nem hagyná, hogy végleg szétessen a királyi család, csakhogy a megbékélésre irányuló erőfeszítések ellenére a leendő uralkodó szíve nem enyhül meg, hallani sem akar testvérétől - írja a livemint.com. Katalin mindig is jó kapcsolatot ápolt Harry herceggel, ő volt ugyanis, aki mindent megtett, hogy jól érezze magát a királyi családban. Állítólag nem hibáztatja Harryt, amiért a felesége mellé állt mindenki mással szemben, ugyanakkor Katalin azt szeretné, ha Vilmos is ezt tenné.

Katalin egy elveszett lelket lát, ha Harryre tekint. Még mindig hihetetlenül szereti őt, és nagyon elszomorítja a jelenlegi helyzet. Úgy tűnik, hogy ott van ez a fal, amelyet nem lehet lebontani. Nagyon szeretné, ha Vilmos megpróbálná helyrehozni ezt a kapcsolatot, de a herceg kitart amellett, hogy Harry nem érdemel kegyelmet

- nyilatkozta egy bennfentes. Hozzátette, Katalint a betegsége rádöbbentette, hogy az élet túl rövid az ilyen vitákhoz, és egyelőre csak reménykedhet benne, hogy ezt egy nap Vilmos is belátja majd.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek