Testképzavar

Rubint Rella egészségéért aggódnak rajongói: „Túltolta”

Létrehozva: 2024.08.07.

Követői vették észre, hogy az influenszer nagyon lefogyott. Rubint Rella már küzdött testképzavarral, és rajongói félnek, hogy megint kialakult nála a betegség.

Rubint Rella gyakran posztol egészséggel, életmóddal kapcsolatos tartalmakat közösségi oldalára. Már csak azért is, mert az influenszernél többféle ételintoleranciát állapítottak meg. Rella laktózérzékeny, gluténérzékeny, és inzulinrezisztenciával küzd, ezért különösen fontos számára, hogy hogyan étkezik. Ilyen diétát viszont nem könnyű fenntartani, ráadásul szinte az összes káros élelmiszer fogyasztását kizárja. Így nem csoda, ha Rubint Réka unokahúga finoman szólva sem küzd túlsúllyal. Rajongói mégis aggódnak, hisz Rella korábban már bevallotta, hogy testképzavara miatt pszichológushoz járt. 

Rubint Rella
Rubint Rella Instagram-oldalán közzétette legújabb képei miatt aggódnak az influenszerért a követői (Fotó: Canon Hu.)

Visszaeséstől tartanak 

Követői azonban aggódó posztot fogalmaztak meg egy közösségi oldalon, ahol azt is felvetették, hogy Rellának nem kellene tovább fogynia. Szerintük az influenszer már így is bombaformában van, és félnek, hogy újra kialakult nála egy esetleges testképzavar vagy étkezési zavar, hisz már korábban is küzdött ilyen problémákkal. Tartanak tőle, hogy a sok diéta és edzés esetleg a gyönyörű sportoló egészségének rovására megy. Már csak azért is, mert Rella nem olyan régen maga is azt mondta, hogy fogyni szeretne, ami sikerült is neki. 

Vele kapcsolatosan én is azt gondolom, hogy nagyon durván kezd átesni a nem egészséges kategóriába... Kitett egyszer egy képet, amin konkrétan kint voltak a bordái, és a szöveg ott is az volt, hogy nem elégedett az alakjával, le kell adnia pár kg-ot. És ezt azóta már rengetegszer megismételte.

— Én azt gondolom, hogy az ilyen típusú fitnesz influenszerek előbb vagy utóbb eljutnak a testképzavarig. Állandóan méregetik magukat nézik, hogy kerekedik, hogy szálkásodik stb. Ez olyan mértékű ráfókuszálás, hogy teljesen beszippantja, és e körül forog életének minden területe. És milyen érdekes, hogy náluk is ugyanúgy kimutatható a PCOS (policisztás petefészek szindróma), hormonális gondok, emésztési zavarok — írta egy aggódó követő.

— Nem az a kérdés, jó alakja van-e, mert igen az van. Ha ő ezt kövérnek látja, akkor igen, egy étkezési zavar kapujában áll.

Szerintem az nem normális, amit kitett pár hete, hogy az all inclusive nyaraláson is alig evett, hogy megtartsa a formáját. Sajnos én sem merek hízni, holott nagyon vékony vagyok, szóval teljesen átérzem a helyzetét. Ha benne van ebben az ember, marha nehéz kijönni belőle.

Én is azt érzem, hogy túltolta, és igen, nekem is az jutott eszembe, hogy lehet a testképzavara köszönt be újra — olvasható egy aggódó hozzászólásban.

Rubint Rella rajongói rémeket látnak?

Azonban a kommentelők véleménye is megoszlik. Sokan azon az állásponton vannak, hogy a világon semmi probléma nincs Rella alakjával, csupáncsak egy csinos, vékony, sportos nő. Szerintük az influenszer egyáltalán nem egészségtelenül sovány. Ők inkább a rosszindulatot látják az ilyen kommentekben. 

Ő alapból magas, csinos, sportos alkatú volt mindig. Ami pedig tok jó, hogy egészséges ételeket eszik, nem sanyargatja magát egyáltalán szerintem. Sokat edz. Általában a túlsúlyos emberek szeretik bele látni az étkezési zavart az amúgy egészséges testalkatú csinos lányokba

— írta egy hozzászóló.

— Igen, általában csak a túlsúlyos emberek mondják ezt, mert háromszor akkorák, mint mi és ”betegesen soványnak” tűnsz hozzájuk képest. Plusz szerintem sokszor az irigység is jelen van ilyenkor — írta egy másik kommentelő.

—176 cm ès 67,5 kiló. Tök normális a súlya. Azért látod "vèkonynak" mert izmos, ès alacsonyabb a zsírszázaléka. Bár így néznék ki

olvasható egy másik kommentben.

— Megnéztem mert kíváncsi voltam, de szerintem távol áll a betegesen soványtól. Egy vékony, sportos alkat. Abszolút nem látom, hogy beteges lenne a külseje. De nyilván már tovább fogynia nem kellene — kommentelte egy követő.

Rubint Rella
Rubint Rella alakját sokan irigylik (Fotó: Markovics Gábor)

Sport miatt diétázik

Rellának nem régiben két versenye is volt. Egy futóversenyen, illetve egy fitnesz versenyen vett részt. Az influenszer pedig mindent megtett annak érdekében, hogy a lehető legjobban teljesítsen ezeken. Valószínűleg ezeknek köszönhető fogyása.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek