ROMÁNC

Lefotózták az éjszakában: Vele kavarhat válása után a kétgyermekes sztáranyuka

Doris

Létrehozva: 2024.08.09.

A 47 éves énekesnő és a rejtélyes férfi között látványosan nagy volt az összhang. Vajon Shakira ajtaján ismét kopogtatott a nagybetűs szerelem?

Shakira nemrég azt nyilatkozta, hogy köszöni szépen, de egyelőre biztos nem kér a férfiakból és a randizásból, de minden jel arra mutat, hogy valaki akkora hatással volt rá, hogy engedett a csábításnak. A világhírű énekesnőt ugyanis egy titokzatos férfi társaságában kapták lencsevégre Miami egyik elegáns éttermében, egészen pontosan annak teraszán.

Shakira sur le plateau de l'émission "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" à New York
Shakira 2024-ben újra megszűnhet szingli lenni, egy sejtelmes férfivel töltötte az éjszakát (Fotó: JLPPA/Bestimage)

A 47 éves, kolumbiai énekesnő, akinek Gerard Piquet-től két fia született, egy olyan vendéglátóhelyen vacsorázott az elegánsan felöltözött lovaggal, amelyet az öbölre nyíló kilátás és a szolid fények dobtak fel. Azt ugyan nem lehet tudni pontosan, hogy baráti, üzleti vagy romantikus találkozóról van-e szó, a PageSix szerint a Shakira arcára ülő mosoly igen sokatmondó - szinte biztos, hogy nem először találkozott a nagyvonalúnak tűnő sármőrrel.

Annyit mondhatok, hogy csípem a férfiakat. Nem kéne kedvelnem őket ennyire, azok után, ami velem történt, és mégis, még ezek után is szívesen töltök időt velük. Ennek ellenére most nem gondolok randizásra nyilatkozta a Rolling Stone magazinnak nemrég az énekesnő, akit csúnya válása után Lewis Hamiltonnal és Tom Cruise-zal és hírbe hoztak.

Shakira roppant csúnya váláson van túl

A 47 éves énekesnő márciusban egy interjúban fejtette ki, nem bánja a válást, élvezi a függetlenséget. Shakira férje két gyermekkel ajándékozta meg az énekesnőt 11 évig tartó kapcsolatuk alatt. Úgy érzi, korábban sok áldozatot hozott a kapcsolatáért, amitől jobb is, hogy végül megszabadult – írja a People

A popsztár úgy véli, hogy zenei karrierje az egyedüllét miatt alakul egyre jobban.

Most van kedvem dolgozni és dalokat írni. Van kedvem zenélni. Ez egy szükségletté vált, amit korábban nem éreztem, mert lehúzott engem

nyilatkozta az énekesnő, akire ugyan egyedülálló anyukaként több feladat hárul, mégis úgy érzi, amíg házas volt, addig sokkal kevesebb kedvvel és energiával állt az élethez!

Az énekesnő és a focista házassága 2022-ben futott zátonyra, miután a sportoló félrelépett. A történteket a munkáján keresztül dolgozta fel Shakira, akinek március 22-én érkezik a legújabb albuma, amely a Las Mujeres Ya No Lloran (A nők már nem sírnak) címet kapta. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek